Connectar-se a xarxes Wi‑Fi en un dispositiu Android

Per fer servir la Wi‑Fi com vulguis, pots canviar com i quan es connecta el teu dispositiu.

Quan tens la Wi‑Fi activada, el dispositiu es connecta automàticament a les xarxes Wi‑Fi properes a què t'has connectat abans. També pots configurar el dispositiu perquè activi la Wi-Fi automàticament a prop de xarxes que hagis desat.

Important:

Activar i connectar

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. Toca una xarxa de la llista. A les xarxes que requereixen una contrasenya es mostra una icona de cadenat Bloqueja.

Consell: un cop t'hagis connectat, la xarxa s'haurà desat. Quan el dispositiu sigui a prop i la Wi‑Fi estigui activada, el dispositiu s'hi connectarà automàticament.

Connectar-se a través d'una notificació
Quan la xarxa Wi‑Fi està activada, reps notificacions de xarxes públiques d'alta qualitat disponibles. En aquestes notificacions, pots fer el següent:
Connectar-se des del tauler d'Internet
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Toca Internet.
  3. Al tauler que es mostra, selecciona una xarxa.
Consell: per millorar la connexió, pots utilitzar el tauler d'Internet per canviar ràpidament a una altra xarxa. La teva preferència es desa temporalment.
Comparar la intensitat de les xarxes
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. La intensitat del senyal de la xarxa es mostra a la icona de la Wi‑Fi Wi‑Fi. Com més plena estigui la icona, més intens és el senyal.
Restablir la connexió a Internet
Important: si restableixes la connexió mentre estàs en una videotrucada o al telèfon, la trucada finalitzarà.
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Mantén premut Internet.
  3. Toca Restableix .

Desconnectar la Wi‑Fi en un dispositiu

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. Al costat de la xarxa Wi‑Fi connectada, toca Configuració de la Wi‑Fi Configuració i, a continuació, Desconnecta.

Canviar, afegir, compartir o suprimir xarxes desades

Canviar una xarxa desada

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
    • Per moure't per les xarxes de la llista, toca el nom d'una xarxa.
    • Per canviar la configuració d'una xarxa, toca la xarxa.
Afegir una xarxa desada

Opció 1: espera que es torni a carregar la llista de xarxes

Si la xarxa que vols no figura a la llista, però és a prop, espera que s'actualitzi la llista.

Opció 2: afegir una xarxa

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. A la part inferior de la llista, toca Afegeix una xarxa.
    • És possible que hagis d'introduir el nom de la xarxa (SSID) i les dades de seguretat.
  4. Toca Desa.

Compartir la informació de la Wi‐Fi des de l'aplicació Configuració

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. Toca la teva xarxa Wi‑Fi i, a continuació, Comparteix.
  4. El dispositiu et proporcionarà un codi QR. Per unir-te a la mateixa xarxa, demana al teu amic que escanegi el codi amb un altre dispositiu.
Suprimir una xarxa desada

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  3. Mantén premuda una xarxa desada.
  4. Toca Oblida.