Overfør filer mellem din computer og din Android-enhed

Du kan flytte billeder, musik og andre filer mellem din computer og din Android-enhed via din Google-konto eller et USB-kabel.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Mulighed 1: Flyt filer via din Google-konto

Upload filer til din Google-konto for at bruge dem på både din computer og din enhed.

Mulighed 2: Flyt filer via et USB-kabel

På en Windows-computer
  1. Lås din enhed op.
  2. Slut din enhed til din computer ved hjælp af et USB-kabel.
  3. Tryk på notifikationen "Enheden oplades via USB" på din enhed.
  4. Vælg Filoverførsel under "Brug USB til".
  5. Et vindue til filoverførsel åbnes på din computer. Brug den til at flytte filer.
  6. Når du er færdig, skal du afbryde forbindelsen fra din enhed til Windows.
  7. Tag USB-kablet ud.
På en Mac-computer

Din computer skal køre Mac OS X 10.5 eller nyere.

1. Download og installer Android Filoverførsel på din computer.
  2. Åbn Android Filoverførsel. Næste gang du tilslutter din enhed, åbnes den automatisk.
  3. Lås din enhed op.
  4. Slut din enhed til din computer ved hjælp af et USB-kabel.
  5. Tryk på notifikationen "Enheden oplades via USB" på din enhed.
  6. Vælg Filoverførsel under "Brug USB til".
  7. Der åbnes et vindue til Android Filoverførsel på din computer. Brug den til at flytte filer.
  8. Når du er færdig, skal du tage USB-kablet ud.
Chromebook
  1. Slut din enhed til din Chromebook ved hjælp af et USB-kabel.
  2. Lås din enhed op.
  3. Tryk på notifikationen "Enheden oplades via USB" på din enhed.
  4. Vælg Filoverførsel under "Brug USB til".
  5. Appen Filer åbnes på din Chromebook. Brug den til at flytte filer. Se, hvilke filtyper der fungerer på Chromebooks.
  6. Når du er færdig, skal du tage USB-kablet ud.

Mulighed 3: Flyt filer med Quick Share til Windows

Du kan bruge Quick Share til at flytte filer på Windows-enheder. Se, hvordan du bruger Quick Share i Windows.

Find og ret problemer med flytning af filer via et USB-kabel

På en Windows-computer
  • Find og løs problemer på din computer
    • Tjek computerens indstillinger for at sikre, at Windows automatisk registrerer ny hardware.
    • Genstart computeren.
  • Find og løs problemer på din enhed
  • Find og løs problemer med dine USB-forbindelser
    • Prøv et andet USB-kabel. Det er ikke alle USB-kabler, der kan overføre filer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din enhed ved at slutte din enhed til en anden computer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din computer ved at slutte en anden enhed til din computer.
På en Mac-computer
  • Find og løs problemer på din computer
    • Sørg for, at din computer kører Mac OS X 10.5 eller nyere.
    • Sørg for, at Android Filoverførsel er installeret og kører på din computer.
    • Genstart computeren.
  • Find og løs problemer på din enhed
  • Find og løs problemer med dine USB-forbindelser
    • Prøv et andet USB-kabel. Det er ikke alle USB-kabler, der kan overføre filer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din enhed ved at slutte din enhed til en anden computer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din computer ved at slutte en anden enhed til din computer.