Transferir fitxers entre l'ordinador i el dispositiu Android

Pots utilitzar el teu Compte de Google o un cable USB per moure fotos, música i altres fitxers entre l'ordinador i el dispositiu Android.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Opció 1: moure fitxers amb el teu Compte de Google

Opció 2: moure fitxers amb un cable USB

Ordinador Windows
  1. Desbloqueja el dispositiu.
  2. Connecta el dispositiu a l'ordinador amb un cable USB.
  3. Al dispositiu, toca la notificació "S'està carregant el dispositiu per USB".
  4. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Transferència de fitxers.
  5. S'obrirà una finestra de transferència de fitxers a l'ordinador. Utilitza-la per arrossegar els fitxers.
  6. Quan hagis acabat, expulsa el dispositiu de Windows.
  7. Desconnecta el cable USB.
Ordinador Mac

L'ordinador ha de tenir Mac OS X 10.5 o una versió posterior.

1. Baixa i instal·la Android File Transfer a l'ordinador.
  2. Obre Android File Transfer. La propera vegada que connectis el dispositiu, s'obrirà automàticament.
  3. Desbloqueja el dispositiu.
  4. Connecta el dispositiu a l'ordinador amb un cable USB.
  5. Al dispositiu, toca la notificació "S'està carregant el dispositiu per USB".
  6. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Transferència de fitxers.
  7. S'obrirà una finestra d'Android File Transfer a l'ordinador. Utilitza-la per arrossegar els fitxers.
  8. Quan hagis acabat, desconnecta el cable USB.
Chromebook
  1. Connecta el dispositiu al teu Chromebook amb un cable USB.
  2. Desbloqueja el dispositiu.
  3. Al dispositiu, toca la notificació "S'està carregant el dispositiu per USB".
  4. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Transferència de fitxers.
  5. A Chromebook, s'obrirà l'aplicació Fitxers. Utilitza-la per arrossegar els fitxers.Obtén informació sobre els tipus de fitxer compatibles amb Chromebook.
  6. Quan hagis acabat, desconnecta el cable USB.

Opció 3: moure fitxers amb Quick Share per a Windows

Pots utilitzar Quick Share per moure fitxers en dispositius Windows. Obtén informació sobre com pots utilitzar Quick Share a Windows.

Resoldre problemes en moure fitxers mitjançant USB

Ordinador Windows
  • Resoldre problemes amb l'ordinador
    • Comprova la configuració de l'ordinador per assegurar-te que Windows detecti automàticament el maquinari nou.
    • Reinicia l'ordinador.
  • Resoldre problemes del dispositiu
  • Resoldre problemes amb les connexions USB
    • Prova un altre cable USB. No tots els cables USB poden transferir fitxers.
    • Per provar el port USB del dispositiu, connecta el dispositiu a un altre ordinador.
    • Per provar el port USB de l'ordinador, connecta un altre dispositiu a l'ordinador.
Ordinador Mac
  • Resoldre problemes amb l'ordinador
    • Comprova que l'ordinador tingui Mac OS X 10.5 o una versió posterior.
    • Comprova que l'ordinador tingui instal·lat i obert Android File Transfer.
    • Reinicia l'ordinador.
  • Resoldre problemes del dispositiu
  • Resoldre problemes amb les connexions USB
    • Prova un altre cable USB. No tots els cables USB poden transferir fitxers.
    • Per provar el port USB del dispositiu, connecta el dispositiu a un altre ordinador.
    • Per provar el port USB de l'ordinador, connecta un altre dispositiu a l'ordinador.