Del en mobilforbindelse via hotspot eller netdeling på Android

Du kan bruge din telefons mobildata til at oprette forbindelse til internettet på en anden telefon, tablet eller computer. Deling af forbindelsen på denne måde kaldes netdeling eller brug af et hotspot. Nogle telefoner kan dele Wi-Fi-forbindelse ved hjælp af netdeling.

De fleste Android-telefoner kan dele mobildata via Wi-Fi, Bluetooth eller USB.

Vigtigt! Nogle mobilselskaber begrænser netdeling eller opkræver ekstra gebyrer for det. Vi anbefaler, at du kontakter dit mobilselskab.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Aktivér dit hotspot

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på Hotspot Wi-Fi-hotspot.
    • Hvis du ikke kan se Hotspot Wi-Fi-hotspot, skal du nederst til venstre trykke på Rediger Rediger og trække Hotspot Wi-Fi-hotspot til Kvikmenu.

Slut en anden enhed til telefonens hotspot

1. Åbn listen over Wi-Fi-muligheder på den anden enhed.
  2. Vælg navnet på telefonens hotspot.
  3. Angiv adgangskoden til telefonens hotspot.
  4. Klik på Opret forbindelse.
Hvis dit hotspot ikke skal kræve adgangskode, kan du gøre følgende:
  1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Hold Hotspot Wi-Fi-hotspot nede.
  3. Tryk på Ingen under "Sikkerhed".
Tip! Du kan dele din telefons mobildata med op til ti andre enheder via et Wi-Fi-hotspot.

Vælg, hvordan du vil bruge netdeling

Netdeling via Wi-Fi-hotspot
  1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Hold Hotspot Wi-Fi-hotspot nede.
  3. Aktivér Wi-Fi-hotspot.
Tip! Du kan finde eller ændre dit hotspots navn eller adgangskode ved at trykke på det. Du skal muligvis først trykke på Konfiguration af Wi-Fi-hotspot.
Netdeling via Bluetooth
  1. Par din telefon med den anden enhed.
  2. Konfigurer den anden enheds netværksforbindelse med Bluetooth.
  3. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din telefon.
  4. Hold Hotspot Wi-Fi-hotspot nede.
  5. Aktivér Netdeling via Bluetooth.
Netdeling via USB-kabel
Vigtigt! Netdeling via USB fungerer ikke mellem Android-enheder og Mac-computere.
  1. Slut din telefon til den anden enhed med et USB-kabel. Der vises en notifikation øverst på skærmen.
  2. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din telefon.
  3. Hold Hotspot Wi-Fi-hotspot nede.
  4. Aktivér Netdeling via USB.

Forlæng batteriets levetid, når du bruger netdeling

• Slut dine enheder til et strømstik, når du bruger netdeling.
  • Deaktiver netdelingsforbindelserne, når du er færdig med at bruge dem.
  • Hvis din telefon kan deaktivere dit hotspot for dig, når der ikke er tilsluttet nogen enheder, bør du aktivere denne indstilling.