Compartir una connexió mòbil mitjançant un punt d'accés Wi‑Fi o la compartició de xarxa a Android

Pots fer servir les dades mòbils del teu telèfon per connectar un altre telèfon, tauleta o ordinador a Internet. Aquesta manera de compartir la connexió s'anomena compartició de xarxa o ús d'un punt d'accés Wi‑Fi. Alguns telèfons poden compartir la connexió Wi‑Fi mitjançant la compartició de xarxa.

La majoria de telèfons Android poden compartir les dades mòbils per Wi‑Fi, Bluetooth o USB.

Important: alguns operadors de telefonia mòbil cobren més per la compartició de xarxa o hi apliquen restriccions. Et recomanem que ho consultis amb el teu operador.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Activar el punt d'accés Wi‑Fi

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Toca Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi.
    • Si no trobes Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi, a la part inferior esquerra, toca Edita Edita i arrossega la icona de Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi a la configuració ràpida.

Connectar un altre dispositiu al punt d'accés Wi‑Fi del telèfon

1. Obre la llista de les opcions de Wi‑Fi de l'altre dispositiu.
  2. Tria el nom del punt d'accés Wi‑Fi del teu telèfon.
  3. Introdueix la contrasenya del punt d'accés Wi‑Fi del teu telèfon.
  4. Fes clic a Connecta.
Si no vols que el punt d'accés Wi‑Fi et demani una contrasenya, segueix aquests passos:
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Mantén premut Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi.
  3. A "Seguretat", toca Cap.
Consell: pots compartir les dades mòbils del teu telèfon amb un màxim de 10 dispositius mitjançant un punt d'accés Wi‑Fi.

Triar com vols compartir la xarxa

Compartir la xarxa per Wi‑Fi
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  2. Mantén premut Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi.
  3. Activa Punt d'accés Wi‑Fi.
Consell: toca un punt d'accés Wi‑Fi per cercar-lo o canviar-ne el nom o la contrasenya. És possible que primer hagis de tocar Configura el punt d'accés Wi‑Fi.
Compartir la xarxa per Bluetooth
  1. Vincula el teu telèfon amb l'altre dispositiu.
  2. Configura la connexió de xarxa de l'altre dispositiu amb Bluetooth.
  3. Al telèfon, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  4. Mantén premut Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi.
  5. Activa l'opció Compartició de xarxa per Bluetooth.
Compartir la xarxa mitjançant un cable USB
Important: els ordinadors Mac no poden connectar-se a xarxes compartides amb Android per USB.
  1. Connecta el telèfon a l'altre dispositiu amb un cable USB. Es mostrarà una notificació a la part superior de la pantalla.
  2. Al telèfon, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  3. Mantén premut Punt d'accés Wi‑Fi Punt d'accés Wi‑Fi.
  4. Activa l'opció Compartició de xarxa per USB.

Allarga la durada de la bateria durant la compartició de xarxa

• Endollar els dispositius durant la compartició de xarxa.
  • Desactivar la compartició de xarxa quan ja no la facis servir.
  • Si el telèfon pot desactivar automàticament el punt d'accés Wi‑Fi quan no hi hagi cap dispositiu connectat, activa aquesta opció de configuració.