Skicka feedback om Android-enheten till Google

Du kan skicka feedback om din mobil eller surfplatta med Android till Google från appen Inställningar. Informationen hjälper oss att förbättra Googles produkter och tjänster för alla.

Obs! Vissa av dessa steg fungerar endast i Android 8.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Skicka feedbackrapport

Så här skickar du feedback från enheten:

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Rulla ned till slutet av sidan och tryck på Om telefonen eller Om surfplattan Följt av Skicka feedback om den här enheten. Om inte Om telefonen eller Om surfplattan visas trycker du på System först.
  3. Ange din feedback.
  4. Om du vill skicka med systemloggar markerar du kryssrutan bredvid Inkludera systemloggar. Google har användning av loggarna om du rapporterar ett tekniskt problem.
  5. Tryck på Skicka Skicka. Meddelandet, systeminformation och din e-postadress (om du är inloggad) skickas till Google.