Android-laitetta koskevan palautteen lähettäminen Googlelle

Voit lähettää Googlelle palautetta Android-puhelimestasi tai ‑tabletistasi Asetukset-sovelluksesta. Tietoja käytetään Googlen tuotteiden ja palvelujen parantamiseen kaikkien eduksi.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 8.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Palauteraportin lähettäminen

Lähetä palautetta laitteelta seuraavasti:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Vieritä alareunaan ja valitse Tietoja puhelimesta tai Tietoja tabletista ja sitten Lähetä palautetta tästä laitteesta. Jos et näe Tietoja puhelimesta- tai Tietoja tabletista ‑kohtaa, valitse ensin Järjestelmä.
  3. Kirjoita palautteesi.
  4. Lisää järjestelmälokit raporttiin valitsemalla Lisää järjestelmälokit ‑valintaruutu. Lokeista on hyötyä, kun kerrot Googlelle teknisestä ongelmasta.
  5. Valitse Lähetä Lähetä. Viestisi, järjestelmän tiedot ja sähköpostiosoitteesi (jos olet kirjautunut sisään) lähetetään Googlelle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita