Ongelmallisten sovellusten löytäminen Android-laitteen vikasietotilan avulla

Jotkin lataamasi sovellukset voivat tuottaa ongelmia puhelimella. Kokeile alla olevia ohjeita, jos puhelimesi
  • käynnistyy uudelleen itsestään
  • jumiutuu
  • kaatuu
  • toimii hitaasti.

Vaihe 1: Käynnistä uudelleen vikasietotilassa

Tärkeää: Vikasietotila poistaa osan aloitusnäytön widgeteistä. Jos käytät widgetejä, ota ensin kuvakaappaus, niin voit palauttaa käyttämäsi widgetit helpommin.

Uudelleenkäynnistys vikasietotilassa vaihtelee puhelimen mukaan. Katso ohjeet puhelimen uudelleenkäynnistykseen vikasietotilassa valmistajan tukisivustolta.

Vaihe 2: Katso, ratkeaako ongelma

• Käytä puhelintasi normaalisti ja katso, ratkeaako ongelma.
  • Jos ongelma ratkeaa, se johtui luultavasti sovelluksesta. Siirry alla olevaan vaiheeseen 3.
  • Jos ongelma ei poistu, se ei johtunut sovelluksesta. Katso muut vianetsintäohjeet.

Vaihe 3: Vikasietotilan sulkeminen

Voit yleensä poistua vikasietotilasta käynnistämällä puhelimen tavalliseen tapaan. Vikasietotilasta poistuminen tai sen laittaminen pois päältä vaihtelee puhelimen mukaan. Katso ohjeet puhelimen uudelleenkäynnistykseen vikasietotilassa valmistajan tukisivustolta.

Vinkki: Kun olet poistunut vikasietotilasta, voit palauttaa poistetut widgetit aloitusnäytöille. Lue lisää widgetien lisäämisestä.

Vaihe 4: Tarkista sovellukset

Vinkki: Sinun on helpompi löytää ongelmallisia sovelluksia, kun pidät kirjaa siitä, mitkä sovellukset olet pakottanut sulkeutumaan.