Find apps med problemer ved at genstarte din Android-enhed i sikker tilstand

Nogle af de apps, du downloader, kan forårsage problemer på din telefon. Prøv vejledningen nedenfor, hvis din telefon har et af følgende problemer:
  • Telefonen genstarter sig selv.
  • Telefonen fryser.
  • Telefonen går ned.
  • Telefonen er langsom.

Genstart i sikker tilstand

Vigtigt! Sikker tilstand fjerner nogle widgets på startskærmen. Hvis du bruger widgets, kan du tage et screenshot som hjælp til at få dem tilbage igen bagefter.

Måden, du genstarter i sikker tilstand på, varierer afhængigt af telefonen. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du genstarter din telefon i sikker tilstand, ved at gå til producentens supportwebsite.

Trin 2: Tjek, om problemet forsvinder

• Brug din telefon som normalt, og tjek, om problemet forsvinder.
  • Hvis problemet forsvinder, er det sandsynligvis en app, der er årsagen til problemet. Gå til trin 3 nedenfor.
  • Hvis problemet ikke forsvinder, skyldes problemet ikke en app. Se en liste over andre fejlfindingsforslag.

Trin 3: Afslut sikker tilstand

Du kan som regel afslutte sikker tilstand ved at genstarte din telefon som normalt. Måden, du deaktiverer eller afslutter sikker tilstand på, varierer afhængigt af telefonen. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du genstarter din telefon i sikker tilstand, ved at gå til producentens supportwebsite.

Tip! Når du har afsluttet sikker tilstand, kan du tilføje eventuelt fjernede widgets på startskærmen igen.Se, hvordan du tilføjer widgets..

Trin 4: Tjek apps

Tip! Det er nemmere at identificere de apps, der forårsager problemer, hvis du laver en liste over de apps, du tvinger til at standse.