Detectar aplicacions problemàtiques amb el reinici en mode segur en dispositius Android

Algunes de les aplicacions que baixes poden provocar problemes al telèfon. Prova de seguir aquests passos si el telèfon té algun d'aquests problemes:
  • Es reinicia sol.
  • Es bloqueja.
  • Falla.
  • Funciona lentament.

Reiniciar en mode segur

Important: el mode segur suprimeix alguns widgets de la pantalla d'inici. Si n'utilitzes, fes una captura de pantalla per poder-los tornar a col·locar més fàcilment.

Reiniciar el telèfon en mode segur varia segons el telèfon. Per obtenir informació sobre com pots reiniciar el telèfon en mode segur, visita el lloc web d'assistència del fabricant.

Pas 2: comprova si el problema s'ha solucionat

• Utilitza el telèfon amb normalitat i comprova si el problema s'ha solucionat.
  • Si és així, és probable que la causa del problema sigui una aplicació. Ves al pas 3 a continuació.
  • Si el problema no se soluciona, la causa no és una aplicació. Consultar una llista d'altres solucions per resoldre problemes.

Pas 3: surt del mode segur

Per sortir del mode segur, sovint pots reiniciar el telèfon amb normalitat. Desactivar o sortir del mode segur varia segons el telèfon. Per obtenir informació sobre com pots reiniciar el telèfon en mode segur, visita el lloc web d'assistència del fabricant.

Consell: un cop hagis sortit del mode segur, pots tornar a col·locar a la pantalla d'inici els widgets que s'hagin suprimit. Informació sobre com pots afegir widgets.

Pas 4: comprova les aplicacions

Consell: per ajudar a identificar quines aplicacions causen problemes, fes una llista de les aplicacions de les quals hagis forçat l'aturada.