Tilin lisääminen tai poistaminen Android-laitteella

Voit lisätä puhelimellesi tilejä, jotta voit käyttää sähköpostia, yhteystietoja ja kalenteria sekä Google Play Kaupan sovelluksia. Kun lisäät Google-tilin, siihen yhdistetyt tiedot synkronoidaan puhelimellesi automaattisesti.

Kun poistat tilin, myös kaikki tiliin liittyvät tiedot poistetaan puhelimelta. Poistettavia tietoja ovat esimerkiksi sähköposti, yhteystiedot ja asetukset.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Google-tilin tai muun tilin lisääminen puhelimelle

Vinkki: Jos haluat lainata puhelinta kaverillesi, voit tilin lisäämisen sijaan luoda uuden käyttäjän tai tilapäisen vieraskäyttäjän.

Google-tilin tai muun tilin poistaminen puhelimelta

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse TilitJos Tilit-kohtaa ei näy, valitse Käyttäjät ja tilit.
  3. Napauta poistettavaa tiliä Ja sitten Poista tili.
  4. Jos haluat poistaa puhelimen ainoan Google-tilin, sinulta kysytään turvallisuussyistä puhelimen PIN-koodia, kuviota tai salasanaa.