Tilføj eller fjern en konto på en Android-enhed

Føj konti til din telefon for at få adgang til din mail, dine kontakter og din kalender og hente apps i Google Play Butik. Når du tilføjer en Google-konto, synkroniseres de oplysninger, der er knyttet til den pågældende konto, automatisk med din telefon.

Når du fjerner en konto, slettes alt det, der er knyttet til den pågældende konto, også fra din telefon. Dette gælder blandt andet mails, kontakter og indstillinger.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Føj en Google-konto eller en anden konto til din telefon

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Konti. Hvis du ikke kan se "Konti", skal du trykke på Brugere og konti.
  3. Tryk på Tilføj konto nederst.
  4. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  5. Tryk på Google for at tilføje din Google-konto,. Når du logger ind med en Google-konto, synkroniseres de mails, kontakter, kalenderbegivenheder og andre data, der er knyttet til den pågældende konto, automatisk med din telefon.
  6. Hvis du vil tilføje en anden personlig konto, skal du trykke på Personlig (IMAP) eller Personlig (POP3). Du vælger som regel disse, hvis du bruger et mailprogram som Microsoft Outlook eller Apple Mail. Se, hvordan du bruger IMAP eller POP3 med Gmail..
  7. Følg vejledningen på skærmen.
  8. Hvis du tilføjer konti, kan du blive bedt om at indtaste telefonens mønster, pinkode eller adgangskode som en sikkerhedsforanstaltning.

Tip! Hvis du vil låne din telefon til en ven, kan du se, hvordan du opretter en separat bruger eller midlertidig gæst i stedet for at tilføje en konto.

Fjern en Google-konto eller en anden konto fra din telefon

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Konti. Hvis du ikke kan se "Konti", skal du trykke på Brugere og konti.
  3. Tryk på den konto, du vil fjerne Og derefter Fjer konto.
  4. Hvis det er den eneste Google-konto på telefonen, skal du af sikkerhedsmæssige årsager angive telefonens mønster, pinkode eller adgangskode.