El dispositiu Android es reinicia sol o es bloqueja

Prova de seguir aquests passos si el telèfon té algun d'aquests problemes:

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Resoldre problemes amb el telèfon

Comprovar si hi ha actualitzacions d'Android

Important: la configuració pot variar en funció del telèfon. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. A prop de la part inferior, toca Sistema i, a continuació, Actualització de programari.
    • Si cal, abans toca Informació sobre el telèfon o Informació sobre la tauleta.
  3. Quan es mostri l'estat d'actualització a la pantalla, segueix els passos.
Comprovar l'emmagatzematge i alliberar espai

En la majoria de telèfons, pots comprovar l'espai d'emmagatzematge que tens disponible a l'aplicació Configuració. La configuració pot variar en funció del telèfon. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.

El telèfon pot començar a tenir problemes quan hi ha menys del 10% de l'emmagatzematge disponible. Si t'estàs quedant sense espai d'emmagatzematge, obtén informació sobre com pots alliberar espai.

Resoldre problemes relacionats amb les aplicacions del telèfon

Comprovar si hi ha actualitzacions de les aplicacions

Per comprovar si hi ha cap actualització disponible per a l'aplicació Càmera:

1. Obre l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toca la icona de perfil.
  3. Toca Gestiona les aplicacions i els dispositius.
  4. A "Actualitzacions disponibles", instal·la les actualitzacions disponibles per a Càmera Pixel.

Per comprovar si hi ha alguna actualització del sistema Android disponible:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema.
  3. Toca Actualitzacions de programari.
  4. Toca Actualització del sistema.
  5. Toca Comprova actualitzacions.
Tancar les aplicacions que no fas servir

Normalment pots forçar l'aturada d'una aplicació a través de l'aplicació Configuració del telèfon.La configuració pot variar en funció del telèfon. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.

Consell: per ajudar a identificar quines aplicacions causen problemes, fes una llista de les aplicacions de les quals hagis forçat l'aturada.

Esbrinar si una aplicació està causant el problema

Reiniciar en mode segur

Important: el mode segur desactiva temporalment totes les aplicacions baixades.

El procés per reiniciar el dispositiu en mode segur pot variar en funció del telèfon. Per obtenir informació sobre com pots reiniciar el telèfon en mode segur, visita el lloc web d'assistència del fabricant.

Pas 2: comprova si el problema s'ha solucionat

Comprova si el problema s'ha solucionat. Si és així, és probable que la causa del problema sigui una aplicació. Ves al pas següent. Si el problema no s'ha solucionat, ves a Passos avançats de resolució de problemes.

Pas 3: reinicia el telèfon de manera normal i comprova les aplicacions

1. Reinicia el telèfon.
  2. Suprimeix una per una les aplicacions que hagis baixat recentment. Informació sobre com pots suprimir aplicacions.
  3. Després de suprimir cada aplicació, reinicia el telèfon de manera normal i comprova si s'ha solucionat el problema.
  4. Quan hagis desinstal·lat l'aplicació problemàtica, pots tornar a afegir les altres que hagis suprimit. Obtén informació sobre com pots tornar a instal·lar les aplicacions.

Passos avançats de resolució de problemes

Treure la funda o carcassa i les bateries externes

Si has posat al telèfon una funda, un paquet de bateria externa o algun altre accessori, treu-los abans de resoldre els problemes.

Assegura't que els accessoris externs no tapin els sensors del telèfon ni en toquin els botons.

Una de les opcions és restablir la configuració de fàbrica del dispositiu
Important: en restablir les dades de fàbrica del telèfon, se'n suprimiran totes les dades. Pots restaurar les dades emmagatzemades al teu Compte de Google, però totes les aplicacions i les dades associades es desinstal·laran. Per tant, crea una còpia de seguretat del telèfon abans de restablir les dades de fàbrica.

Consells:

• Si el telèfon no respon o la pantalla es queda en blanc, pots utilitzar els botons del telèfon per activar el restabliment de les dades de fàbrica.
  • Si reinstal·les una aplicació que has baixat i ha causat el problema, aquest problema es pot tornar a produir.