Kan ikke låse opp Android-enheten din

Hvis du ikke kan låse opp telefonen din, må du tømme den. Deretter kan du konfigurere den igjen og angi en ny skjermlås. Hvis du ikke kan logge på Google-kontoen din, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter kontoen din.

Tøm telefonen

Viktig: Med disse alternativene slettes alle dataene som er lagret på telefonen, deriblant apper, bilder og musikk. Data som er sikkerhetskopiert til Google-kontoen din, kan gjenopprettes senere.

Alternativ 1: Tøm telefonen fra en annen enhet

For å sikre eller tømme en Android-enhet, sørg for at enheten

• har strøm
  • er koblet til mobildata eller wifi
  • er logget på en Google-konto
  • har Finn enheten min slått på
  • er synlig på Google Play

Finn ut hvordan du tømmer telefoner eksternt.

Alternativ 2: Tilbakestill telefonen med de fysiske knappene

Du kan tømme den låste telefonen ved å bruke av/på-knappen og volumknappene. For å finne ut hvordan du tilbakestiller den spesifikke modellen du har, gå til produsentens nettsted for brukerstøtte.

Tilbakestill mønsteret ditt (bare for Android 4.4 eller eldre)

1. Når du har prøvd å låse opp telefonen flere ganger, ser du «Har du glemt mønsteret?». Trykk på Har du glemt mønsteret?
  2. Skriv inn brukernavnet og passordet for Google-kontoen du har lagt til på telefonen tidligere.
  3. Tilbakestill skjermlåsen. Finn ut hvordan du angir en skjermlås.