Uw Android-apparaat kan niet worden ontgrendeld

Als u uw telefoon niet kunt ontgrendelen, moet u deze wissen. Vervolgens kunt u de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als u niet kunt inloggen op uw Google-account, kunt u informatie krijgen over hoe u uw account kunt herstellen.

Uw telefoon wissen

Belangrijk: Met deze opties worden alle op uw telefoon opgeslagen gegevens (zoals apps, foto's of muziek) verwijderd. De gegevens waarvan u een back-up in uw Google-account heeft gemaakt, kunnen later worden teruggezet.

Optie 1: Uw telefoon wissen vanaf een ander apparaat

Als u een Android-telefoon wilt vinden, vergrendelen of wissen, moet de telefoon aan de volgende voorwaarden voldoen:

•   Het apparaat moet zijn ingeschakeld.
  •   Het apparaat moet zijn ingelogd op een Google-account.
  •   Het apparaat moet verbinding hebben via mobiele data of wifi.
  •   Het apparaat moet zichtbaar zijn op Google Play.
  •   'Locatie' moet zijn ingeschakeld.
  •   'Vind mijn apparaat' moet zijn ingeschakeld.

Meer informatie over hoe u een telefoon op afstand kunt wissen.

Optie 2: Uw telefoon resetten met de knoppen op het apparaat

U kunt uw vergrendelde telefoon wissen met de aan/uit-knop en volumeknoppen op het apparaat. Ga naar de supportsite van de fabrikant voor meer informatie over hoe u uw telefoon op deze manier kunt resetten.

Uw patroon resetten (alleen Android 4.4 of lager)

1. Nadat u meerdere keren heeft geprobeerd uw telefoon te ontgrendelen, wordt 'Patroon vergeten' weergegeven. Tik op Patroon vergeten.
  2. Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op van het Google-account dat u eerder heeft toegevoegd aan uw telefoon.
  3. Reset de schermvergrendeling. Meer informatie over het instellen van een schermvergrendeling