Je Android-apparaat kan niet worden ontgrendeld

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.

Je telefoon wissen

Belangrijk: Met deze opties worden alle op je telefoon opgeslagen gegevens (zoals apps, foto's of muziek) verwijderd. De gegevens waarvan je een back-up in je Google-account hebt gemaakt, kunnen later worden teruggezet.

Optie 1: Je telefoon wissen vanaf een ander apparaat

Als je een Android-apparaat wilt vinden, moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Het is ingelogd op een Google-account.
  • Locatie staat aan.
  • Vind mijn apparaat staat aan.
  • Het krijgt stroom en is verbonden met mobiele data of wifi.
  • Het is zichtbaar op Google Play.

Als je een Android-apparaat wilt vergrendelen of wissen, moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Het krijgt stroom.
  • Het is verbonden met mobiele data of wifi.
  • Het is ingelogd op een Google-account.
  • Vind mijn apparaat staat aan.
  • Het is zichtbaar op Google Play.

Meer informatie over hoe je een telefoon op afstand kunt wissen.

Optie 2: Je telefoon resetten met de knoppen op het apparaat

Je kunt je vergrendelde telefoon wissen met de aan/uit-knop en volumeknoppen op het apparaat. Ga naar de supportsite van de fabrikant voor meer informatie over hoe je je telefoon op deze manier kunt resetten.

Je patroon resetten (alleen Android 4.4 of lager)

1. Nadat je meerdere keren hebt geprobeerd je telefoon te ontgrendelen, wordt 'Patroon vergeten' weergegeven. Tik op Patroon vergeten.
  2. Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op van het Google-account dat je eerder hebt toegevoegd aan je telefoon.
  3. Reset de schermvergrendeling. Meer informatie over hoe je een schermvergrendeling instelt