Løs problemer med en Android-enhed, der ikke vil oplade eller tænde

Følg vejledningen på denne side for at løse følgende problemer på din telefon:
  • Kan ikke tændes
  • Har en sort eller tom skærm
  • Tænder, men slukker igen med det samme

Hold afbryderknappen nede

Prøv først at holde afbryderknappen inde i 5-7 sekunder. Det får normalt en telefon til at genstarte.

Løs problemer med kabel, oplader, stikkontakt eller cover

1. Brug den oplader og det kabel, der fulgte med din telefon. Du kan tjekke, om opladeren og kablet fungerer, ved at prøve at bruge dem sammen med en anden enhed.
  2. Tjek, om kablet er sluttet korrekt til opladeren og din telefon. Sørg for, at der ikke er støv, fnuller eller lignende i telefonens port.
  3. Sæt opladeren i en stikkontakt. Du kan tjekke, om stikkontakten fungerer, ved at tilslutte noget andet, f.eks. en lampe.
  4. Sørg for, at der ikke er noget tilbehør, f.eks. etuier eller batterisæt, som dækker for telefonens sensorer eller trykker på dens knapper.

Find og ret problemer i forbindelse med opladningen af dit batteri

Tilslut din telefon med et kabel, en oplader og en stikkontakt, og vent derefter et minuts tid.

• Hvis du kan se et batteriikon, er din telefon slukket og i gang med at oplade. Du kan genstarte med det samme.
  • Hvis du kan se et rødt lys, er batteriet helt afladet. Hvis det røde lys blinker, er der ikke nok strøm til, at enheden kan tænde. Oplad din telefon i mindst 30 minutter, inden du genstarter den.
  • Hvis du ikke kan se et batteriikon eller et rødt lys, når du har tilsluttet din telefon, kan der være et problem med din skærm.

Tip! Batteriikoner og -lamper kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Du kan kontakte producenten af din telefon for at få oplysninger om den.

Find og ret fejl i forbindelse med din skærm

1. Hold afbryderknappen inde i ca. 30 sekunder.
  2. Vent ca. 2 minutter.
  3. Få din telefon til at ringe. Du kan ringe til den fra en anden telefon eller via Find min enhed. Se, hvordan du gør
  4. Hvis din telefon ringer, kan du se, hvordan du finder og retter fejl i forbindelse med din skærm.. Hvis den ikke ringer, kan du gå til de avancerede trin (nedenfor).

Fejlfinding med avancerede trin

Valgmulighed 1: Fejlfinding ved tilslutning til en computer
  1. Træk stikket ud af opladeren.
  2. Sørg for, at din computer er tændt og tilsluttet en strømkilde.
  3. Slut din telefon til computerens USB-port med det kabel, der fulgte med din telefon.
  4. Vent 10-15 minutter.
  5. Træk stikket ud af din telefon, og sæt det i igen inden for 10 sekunder.
  6. Inden for et minut:
    • Hvis du kan se et batteriikon, er din telefon slukket og i gang med at oplade.
    • Hvis du kan se et rødt lys, er batteriet helt afladet. Hvis det røde lys blinker, er der ikke nok strøm til, at enheden kan tænde.
  7. Lad din telefon op i mindst 30 minutter.
  8. Hold afbryderknappen inde, indtil telefonen genstarter. Du skal muligvis trykke på Genstart Genstart .

Tip! Batteriikoner og -lamper kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Du kan kontakte producenten af din telefon for at få oplysninger om den.

Valgmulighed 2: Find og ret fejl ved hjælp af knapperne på telefonen

Mens din telefon er tilsluttet, skal du trykke på knappen Lydstyrke ned og afbryderknappen samtidig og holde dem inde i mindst 20 sekunder.

Hvis du kan se et rødt lys, er batteriet helt afladet.

1. Lad din telefon op i mindst 30 minutter.
  2. Hold afbryderknappen inde i et par sekunder.
  3. Tryk på Genstart Genstart på skærmen.

Hvis du ser en Android-robot sammen med ordet "Start" med en pil omkring:

1. Tryk på Lydstyrke ned, indtil du ser valgmuligheden "Sluk". Tryk på afbryderknappen for at vælge "Sluk".
  2. Lad din telefon op i mindst 30 minutter.
  3. Hold afbryderknappen inde i et par sekunder.
  4. Tryk på Genstart Genstart på skærmen, eller hold afbryderknappen inde i ca. 30 sekunder, indtil telefonen genstarter.

Tip! Batteriikoner og -lamper kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Du kan kontakte producenten af din telefon for at få oplysninger om den.