El dispositiu Android no es carrega o no s'encén

Segueix els passos d'aquesta pàgina per solucionar els problemes següents al teu telèfon:
  • No s'encén.
  • Té la pantalla en blanc o en negre.
  • S'encén, però no es carrega.
  • S'encén, però es torna a apagar immediatament.

Mantenir premut el botó d'engegada

Primer, mantén premut el botó d'engegada del telèfon durant 5-7 segons. El telèfon s'hauria de reiniciar.

Resoldre problemes relacionats amb el cable, l'adaptador o la presa de corrent i la funda

1. Prova de carregar un altre dispositiu amb l'adaptador de corrent i el cable.
  2. Comprova que el cable estigui ben connectat a l'adaptador i al telèfon.
  3. Comprova també que no hi hagi res al port del telèfon, com ara pols o borrissol.
  4. Prova de carregar el telèfon amb un altre cable o adaptador de corrent.

Resoldre problemes relacionats amb la càrrega de la bateria

Connecta el telèfon amb un cable, un carregador i una presa de corrent que funcionin i espera un minut.

• Si veus una icona de bateria, el telèfon està apagat i s'està carregant. Pots reiniciar-lo quan vulguis.
  • Si veus un llum vermell, la bateria està completament descarregada. Si el llum vermell parpelleja, vol dir que no hi ha prou bateria per encendre el dispositiu. Carrega'l durant 30 minuts com a mínim abans de reiniciar-lo.
  • Si no veus ni la icona de bateria ni una llum vermella després d'haver endollat el telèfon, pot ser que el problema estigui relacionat amb la pantalla.

Consell: les icones i els llums de la bateria poden variar segons el telèfon. Per obtenir informació sobre les característiques del teu telèfon, contacta amb el fabricant.

Resoldre problemes relacionats amb la pantalla

1. Prem el botó d'engegada durant 30 segons aproximadament.
  2. Espera un parell de minuts.
  3. Fes que soni el telèfon. Pots trucar-te des d'un altre telèfon o pots fer servir la funció Troba el meu dispositiu. Més informació
  4. Si el telèfon sona, obtén informació sobre com pots resoldre problemes relacionats amb la pantalla. Si no sona, segueix els passos avançats (a continuació).

Passos avançats per resoldre el problema

Opció 1: resoldre els problemes connectant el telèfon a l'ordinador
  1. Comprova que l'ordinador estigui encès i connectat a una font d'alimentació.
  2. Connecta el telèfon a un port USB o USB-C de l'ordinador amb un cable que funcioni.
  3. Espera entre 10 i 15 min de minuts.
  4. Desconnecta el cable del telèfon i, a continuació, torna'l a connectar quan hagin passat 10 segons.
  5. Si en el termini d'1 minut veus una icona de bateria, el telèfon està apagat i s'està carregant.
  6. Carrega el telèfon durant 30 minuts com a mínim.
  7. Mantén premut el botó d'engegada fins que el telèfon es reiniciï. És possible que hagis de tocar Reinicia Reinicia.

Consell: les icones i els llums de la bateria poden variar segons el telèfon. Per obtenir informació sobre les característiques del teu telèfon, contacta amb el fabricant.

Opció 2: resoldre els problemes utilitzant els botons del telèfon

Amb el telèfon endollat, mantén premuts el botó d'abaixar el volum i el d'engegada a la vegada durant 20 segons com a mínim.

Si veus un llum vermell, la bateria està completament descarregada.

1. Carrega el telèfon durant 30 minuts com a mínim.
  2. Mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons.
  3. A la pantalla, toca Reinicia Reinicia.

Si veus un robot d'Android i la paraula "Start" amb una fletxa al voltant:

1. Prem el botó d'abaixar el volum fins que vegis l'opció "Apaga". Prem el botó d'engegada per seleccionar "Apaga".
  2. Carrega el telèfon durant 30 minuts com a mínim.
  3. Mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons.
  4. A la pantalla, toca Reinicia Reinicia o mantén premut el botó d'engegada durant 30 segons aproximadament, fins que el telèfon es reiniciï.

Consell: les icones i els llums de la bateria poden variar segons el telèfon. Per obtenir informació sobre les característiques del teu telèfon, contacta amb el fabricant.