Skift til en ny Android-enhed

Du kan flytte dine data til en ny Android-enhed fra en anden type enhed eller starte på en frisk med din nye Android-enhed.

Vigtigt!

Før du går i gang

Google og Android understøtter bæredygtig genbrug og genanvendelse af enheder. Få flere oplysninger om Googles miljømæssige forpligtelser.

Tip! Før du genbruger, donerer eller indbytter din gamle enhed, bør du rydde dine data og gendanne fabriksindstillingerne på enheden for at beskytte dine personlige oplysninger. Hvis du vil have vejledning i fjernelse af data, indbytning og genanvendelse, kan du kontakte producenten af enheden og dit mobilselskab.

Skift fra en Android-enhed
  1. Tænd din nye enhed.
  2. Tryk på Start. Hvis "Start" ikke vises, kan du kopiere dine data manuelt.
  3. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg at kopiere apps og data fra din gamle enhed.
    • Hvis du har et kabel, som kan forbinde dine enheder, skal du følge vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
    • Hvis du ikke har et kabel:
      1. Tryk på Har du ikke et kabel? og derefter OK.
      2. Tryk på En backup fra en Android-telefon.
      3. Følg vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
Skift fra en iPhone
  1. Tænd din nye enhed.
  2. Tryk på Start.
  3. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg at kopiere apps og data fra din gamle enhed.
    • Anbefalet: Hvis du har et kabel, som kan forbinde dine enheder, skal du følge vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
    • Hvis du ikke har et kabel:
      1. Tryk på Har du ikke et kabel? og derefter OK.
      2. Tryk på Bruger du en iPhone-enhed?
      3. Følg vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
  5. Tjek dine sms-beskeder, billeder og videoer.
Gendan data fra skyen
Vigtigt! Hvis du ikke har din gamle enhed, skal du bruge din Google-konto og adgangskode for at gendanne data.
  1. Tænd din nye enhed.
  2. Tryk på Start.
  3. Hvis du vil konfigurere din enhed uden en gammel enhed, skal du følge vejledningen.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du logge ind med din Google-konto.
Kopiér data manuelt

Vigtigt! Ovenstående muligheder kan hjælpe dig med at gendanne de fleste data. Hvis ingen af trinnene fungerer for dig, kan du prøve at kopiere dine data selv.

Synkroniser dine kontakter

Kopiér din musik

Hvis du bruger musiktjenester som f.eks. YouTube Music, Apple Music og Spotify, kan du downloade appen på din nye enhed, hvorefter din musik automatisk synkroniseres.

Kopiér billeder, videoer, filer og mapper

Kopiér kalenderbegivenheder

Tip! Hvis din nye enhed er en Pixel, kan du se vores vejledning til konfiguration af Pixel-telefoner.

Sådan håndteres dine data, når din konto overføres

Når du overfører din konto til en ny enhed, indsamles der visse oplysninger, der anvendes til at udføre tjenester på din enhed. Nogle af disse funktioner anvender Google Play-tjenester. Følgende oplysninger indsamles bl.a.:

• Mailadresser til brug i forbindelse med appfunktionalitet. Vi viser f.eks. kontonavne under konfigurationen af telefonen, så du kan vælge, hvilke konti der skal overføres.
  • Oplysninger om brug og enheds-id'er eller andre id'er til analyseformål.

De indsamlede data krypteres under overførslen.