Skift til en ny Android-telefon

Du kan flytte dine data til en ny Android-telefon fra en anden type telefon eller starte på en frisk med din nye Android-telefon.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 10 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Før du går i gang

Skift fra en Android-telefon
  1. Tænd din nye telefon.
  2. Tryk på Start. Hvis du ikke kan se "Start", kan du kopiere dine data manuelt.
  3. Når du får muligheden for det, skal du vælge at kopiere apps og data fra din gamle telefon.
  4. Hvis du har et kabel, som kan forbinde dine telefoner, skal du følge vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
  5. Hvis du ikke har et kabel:
    1. Tryk på Har du ikke et kabel? og så OK.
    2. Tryk på En backup fra en Android-telefon.
    3. Følg vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
Skift fra en iPhone
  1. Tænd din nye telefon.
  2. Tryk på Start.
  3. Når du får muligheden for det, skal du vælge at kopiere apps og data fra din gamle telefon.
    • Hvis du har et kabel, som kan forbinde dine telefoner, skal du følge vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
    • Hvis du ikke har et kabel:
      1. Tryk på Har du ikke et kabel? og så OK.
      2. Tryk på En iPhone®-enhed.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at kopiere dine data.
  5. Hvis du vil synkronisere med din nye telefon, skal du sikkerhedskopiere din iPhone og iCloud-konto til Google Drev. Se, hvordan du sikkerhedskopierer iPhone-data med Google Drev.
  6. Se, hvordan du skifter fra iMessages til Beskeder for at sikre, at du kan få sms-beskeder på din nye telefon.
Gendan data fra skyen
Vigtigt! Hvis du ikke har din gamle telefon, skal du bruge din Google-konto og adgangskode for at gendanne visse data.
  1. Tænd din nye telefon.
  2. Tryk på Start.
  3. Hvis du vil konfigurere din nye telefon uden en gammel telefon, skal du følge vejledningen.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du logge ind med din Google-konto.
Kopiér data manuelt
Vigtigt! Ovenstående muligheder kan hjælpe dig med at gendanne de fleste data. Hvis ingen af trinnene fungerer for dig, kan du prøve at kopiere dine data selv. Tip! Hvis din nye telefon er en Pixel eller Nexus, kan du se vores konfigurationsvejledning til Pixel eller konfigurationsvejledning til Nexus.