Fasthold og frigør skærmbilleder

Du kan fastholde en apps skærmbillede for at bevare visningen, indtil du frigør det.

Du kan f.eks. fastholde en app og derefter give telefonen til en ven. Mens skærmbilledet er fastholdt, kan din ven kun bruge denne app. Hvis du vil bruge dine andre apps igen, kan du frigøre skærmbilledet.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Slå skærmfastholdelse til

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og placering og derefter Avanceret og derefter Skærmfastholdelse.
  3. Aktivér Skærmfastholdelse.

Når skærmfastholdelse er aktiveret, kan du vælge, om din adgangskode, dit mønster eller din pinkode skal angives, før skærmbilledet kan frigøres.

Fasthold et skærmbillede

Når du har aktiveret skærmfastholdelse, skal du gøre følgende:

1. Gå til den skærm, du vil fastholde.
  2. Stryg op til midten af skærmen.
  3. Tryk på appens ikon øverst i billedet.
  4. Tryk på knappenålen Nål.
Hvis du bruger Android 8.1 eller ældre versioner
  1. Gå til den skærm, du vil fastholde.
  2. Tryk på Oversigt Oversigt.
  3. Stryg opad for at se knappenålen Nål. Den vises nederst til højre på den valgte skærm.
  4. Tryk på knappenålen Nål.

Frigør et skærmbillede

1. Hold Tilbage Tilbage og Hjem Hjem nede på det skærmbillede, der er fastholdt.
  2. Hvis du har tilvalgt angivelse af pinkode, mønster eller adgangskode, skal en af disse angives for at frigøre skærmbilledet.
Hvis du bruger Android 8.1 eller ældre versioner
  1. Hold Tilbage Back og Oversigt Oversigt nede på det skærmbillede, der er fastholdt.
  2. Hvis du har tilvalgt angivelse af pinkode, mønster eller adgangskode, skal en af disse angives for at frigøre skærmbilledet.