Gendan fabriksdataene på din Android-enhed

Du kan fjerne alle data fra din telefon ved at gendanne fabriksindstillingerne på din telefon. En gendannelse af fabriksindstillingerne kaldes også "formatering" eller "fuldstændig nulstilling (hard reset)".

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Gør klar til at gendanne fabriksdataene

Vigtigt! Hvis du gendanner fabriksdataene, ryddes alle dine data på telefonen.

Hvis du gendanner fabriksdataene for at løse et problem, anbefaler vi, at du først prøver andre løsninger. Se, hvordan du foretager fejlfinding af Android-problemer.

Husk brugernavnet og adgangskoden til Google-kontoen

Du kan gendanne dine data, efter du har gendannet fabriksindstillingerne på din telefon, ved at angive nogle sikkerhedsoplysninger. Når du angiver oplysningerne, kan du se, at det var dig eller en anden bruger, du har tillid til, der udførte gendannelsen.

1. Sørg for, at du kender en Google-konto på telefonen.
    • Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    • Tryk på Konti. Hvis du ikke har mulighed for at trykke på "Konti", kan du få hjælp fra enhedsproducenten.
    • Du kan se et brugernavn til en Google-konto.
  2. Sørg for, at du kender adgangskoden til den Google-konto, der er knyttet til telefonen. Log ind på kontoen på en anden enhed eller computer for at bekræfte. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, kan du få hjælp til at logge ind.
  3. Hvis du har konfigureret en skærmlås, skal du sørge for, at du kender din telefons pinkode, mønster eller adgangskode. Hvis du ikke kan låse din telefon op, kan du se, hvad du kan gøre.

Tip! Hvis du har nulstillet adgangskoden til din Google-konto for nylig, skal du vente 24 timer, før du kan gendanne fabriksindstillingerne.

Sikkerhedskopiér dine data til din Google-konto

Når du gendanner fabriksdataene, ryddes dataene fra telefonen. Data, der er gemt på din Google-konto, kan gendannes, men alle apps og deres tilknyttede data afinstalleres.

Sørg for, at dine data er på din Google-konto, så du er klar til at gendanne dem. Se, hvordan du sikkerhedskopierer dine data.

Oplad og opret forbindelse

Det kan tage op til en time at gendanne fabriksindstillingerne.

1. Oplad din telefon til mindst 70 %.
  2. Slut din telefon til Wi-Fi eller dit mobilnetværk. Når gendannelsen af fabriksindstillingerne er fuldført, skal du have forbindelse til Wi-Fi for at logge ind på din Google-konto.

Gendan fabriksdataene på din telefon

På de fleste telefoner kan du nulstille telefonen via appen Indstillinger. Hvis du ikke kan åbne appen Indstillinger på din telefon, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne på din telefon ved hjælp af afbryderknappen og lydstyrkeknapperne.

Vi anbefaler, at du følger de enhedsspecifikke anvisninger på producentens supportwebsite.