Afegir usuaris, suprimir-ne o canviar d'usuari

Per compartir el dispositiu amb familiars i amics, crea un perfil d'usuari per a cada persona. Cada perfil d'usuari té un espai personal al dispositiu en què es poden personalitzar les pantalles d'inici, els comptes, les aplicacions, la configuració i moltes altres coses. Obtén informació sobre què poden fer els usuaris.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Afegir o actualitzar usuaris

Per afegir o actualitzar un usuari, has de ser el propietari del dispositiu.

Afegir un usuari
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Configuració avançada A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca Afegeix un usuari A continuació, D'acord.
    • Si no veus l'opció "Afegeix un usuari", toca Afegeix un usuari o un perfil A continuació, Usuari A continuació, D'acord.
    • Si no veus cap d'aquestes dues opcions, vol dir que no es poden afegir usuaris al dispositiu.

Configurar un usuari nou

• Si l'usuari nou és amb tu:
    Toca Configura ara. A continuació, desbloqueja la pantalla per configurar el seu Compte de Google i altres dades.
  • Si l'usuari nou no és amb tu:
    Toca Ara no. La pròxima vegada que la persona en qüestió utilitzi l'usuari, podrà configurar el Compte de Google i altres dades.
Actualitzar l'usuari

Actualitzar el perfil propi

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Configuració avançada A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca el teu nom.
    • Per canviar el teu nom de perfil, introdueix un altre nom i toca D'acord.
    • Per canviar la teva imatge de perfil, toca-la i fes una foto o selecciona'n una que tinguis desada al dispositiu.

Triar quins altres perfils poden fer trucades i enviar SMS

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Configuració avançada A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Al costat del nom de l'usuari, toca Configuració Configuració.
  4. Toca Activa les trucades i els SMS (aquesta opció pot variar en funció del dispositiu).

Canviar d'usuari i suprimir usuaris

Canviar d'usuari
  1. Des de la part superior de qualsevol pantalla d'inici, de la pantalla de bloqueig i de moltes pantalles d'aplicacions, fes lliscar dos dits cap avall perquè s'obri Configuració ràpida.
  2. Toca Canvia d'usuari Has iniciat la sessió com a.
  3. Toca un altre usuari. Ara, aquest usuari pot iniciar la sessió.
Suprimir l'usuari

Si ets el propietari del dispositiu

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Configuració avançada A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Al costat del nom de l'usuari, toca Configuració Configuració A continuació, Suprimeix l'usuari. L'usuari se suprimirà de la llista.

Si ets usuari del dispositiu però no n'ets el propietari

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Configuració avançada A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca Més Més.
  4. Toca Suprimeix [nom_d'usuari] d'aquest dispositiu.
    Important: aquesta acció no es pot desfer.
  5. El dispositiu passarà al perfil de propietari.

Tipus de perfils d'usuari

Usuari

Un usuari que no és el propietari del dispositiu és el tipus de perfil per a algú que utilitzi el teu telèfon molt sovint, com ara un familiar.

Tots els usuaris tenen un espai propi al dispositiu en què es poden personalitzar les pantalles d'inici, els comptes, les aplicacions, la configuració i moltes altres coses.

Convidat

Un perfil de convidat és per a algú que utilitzi el teu telèfon durant poc temps.

Igual que en el cas dels usuaris, el perfil de convidat té el seu propi espai al dispositiu, que es pot suprimir més fàcilment un cop el convidat hagi acabat d'utilitzar-lo.

Compte

Un compte et permet utilitzar un servei com Gmail amb un nom d'usuari i una contrasenya únics. Obtén informació sobre com pots afegir comptes al teu perfil d'usuari.

Perfil restringit (només per a tauletes)

Un perfil restringit et permet controlar quines funcions i quin contingut pot veure l'usuari. Per exemple, pots impedir que un nen vegi contingut per a adults. Obtén més informació sobre els perfils restringits.

Articles relacionats