Kellonajan, päivämäärän ja aikavyöhykkeen valitseminen

Voit muuttaa päivämäärän, kellonajan, aikavyöhykkeen ja muita kellon asetuksia. Voit myös muokata herätysten ja ajastimien toimintaa ja lisätä näytölle muiden kaupunkien kelloja.

Näytettävän ajan muokkaaminen

1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
    • Kotiaikavyöhykkeen valitseminen: Valitse Kotiaikavyöhyke.
    • Aikavyöhykkeen päivittäminen automaattisesti: Valitse Vaihda päivämäärä ja aika ja sitten Aseta aikavyöhyke automaattisesti.
    • Aikavyöhykkeen päivittäminen sijainnin perusteella: Valitse Vaihda päivämäärä ja aika ja sitten Aseta aikavyöhyke automaattisesti ja sitten Valitse aikavyöhyke sijainnin perusteella.
    •  Kellon lisääminen kotiin, kun matkustat toiselle aikavyöhykkeelle: Valitse Automaattinen kotiajan kello.

Herätysasetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Kello.
  2. Valitse LisääJa sitten Asetukset.
  3. Herätykset-kohdassa:
    • Valitse, kuinka kauan herätys soi: Valitse Hiljennä tämän ajan jälkeen.
    • Valitse, kuinka pitkään torkuttaminen viivyttää herätystä: Valitse Torkkuajan pituus.
    • Säädä herätyksen äänenvoimakkuutta: Käytä Herätyksen äänenvoimakkuus ‑liukusäädintä.
    • Aseta herätyksen äänenvoimakkuus nousemaan vähitellen: Valitse Lisää äänenvoimakkuutta vähitellen.
    • Valitse äänenvoimakkuuspainikkeiden toiminto: Valitse Äänenvoimakkuuspainikkeet. Ne voivat säätää äänenvoimakkuutta ja torkuttaa tai hylätä herätyksen.
    • Valitse päivä, josta viikko alkaa: Valitse Viikon aloituspäivä.

Ajastimen asetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Kello.
  2. Valitse LisääJa sitten Asetukset.
  3. Ajastimet-kohdassa:
    • Valitse ajastimen ajan päättyessä soiva soittoääni: Valitse Ajastimen ääni.
    • Aseta ajastimen äänenvoimakkuus nousemaan vähitellen: Valitse Lisää äänenvoimakkuutta vähitellen.
    • Aseta ajastin värisemään: Valitse Ajastimen värinä.

Muiden kaupunkien kellojen lisääminen

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Kello.
  2. Valitse Kello.
  3. Valitse alareunasta Lisää Lisää.
  4. Kirjoita kaupungin nimi hakukenttään ja valitse sitten haluamasi kaupunki.
    • Kaupungin siirtäminen: Kosketa kaupunkia pitkään ja siirrä sitä listalla ylös- tai alaspäin.
    • Kaupungin poistaminen: Pyyhkäise poistettavan kaupungin kohdalta vasemmalle tai oikealle.