Del og administrer enheder med Find min enhed

Du kan give en ven eller et familiemedlem adgang til at dele og finde enheder eller tilbehør, f.eks. dine bilnøgler, som har et trackertag. Du kan til enhver tid stoppe med at dele enheder og fjerne enheder og tilbehør fra Find min enhed, hvis du ikke længere ejer dem.

Del tilbehør eller trackertag

Vigtigt!
  • Disse trin fungerer kun på Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.
  • Af hensyn til privatlivsbeskyttelse for ejeren, der har delt adgang, tager det flere minutter at registrere tilbehørets eller trackertaggets lokation, efter at delingen er gennemført.
  • Du kan dele dit tilbehør eller trackertag med op til 10 af dine nærmeste, så I alle kan bruge appen til at finde dine værdigenstande.
Trin 1: Enhedsejeren sender en invitation til deling
  1. Tryk på Find min enhed på din enhed.
  2. Vælg det tilbehør, du vil dele.
  3. Tryk på Del enhed.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
    • Du kan sende invitationen via en besked- eller mailapp eller i Quick Share.
Tip! Din ven eller dit familiemedlem har 24 timer til at acceptere invitationen.
Trin 2: Modtageren accepterer invitationen
  1. Din ven eller dit familiemedlem åbner linket i den invitation, du har sendt, på en Android-enhed.
  2. Vedkommende bliver bedt om at downloade appen Find min enhed, hvis den ikke allerede er installeret.
  3. Personen kan vælge at acceptere eller afvise invitationen.
    • Tryk på Acceptér for at acceptere den.
    • Tryk på Afvis for at afvise den.
Tip! Når du accepterer en invitation, kan du se en 4-cifret pinkode under den delte enhed. Du kan opnå ekstra sikkerhed ved at bruge pinkoden.
Trin 3: Enhedsejeren bekræfter deling
  1. Tryk på Find min enhed på din enhed.
  2. Vælg det tilbehør eller den enhed, du vil dele.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg vennen eller familiemedlemmet.
  5. Vælg, om du vil bekræfte deling.
    • Tryk på Bekræft for at bekræfte.
    • Tryk på Annuller deling for at annullere delingen.
Tip! Når du accepterer en invitation, kan du se en 4-cifret pinkode under den delte enhed. Du kan opnå ekstra sikkerhed ved at bruge pinkoden.

Stop med at dele enheder eller tilbehør

Vigtigt! Når du stopper med at dele enhed eller tilbehør, er det kun enhedens ejer, der kan se enhedens eller tilbehørets lokation.

Hvis du er den primære ejer
  1. Tryk på Find min enhed på din enhed.
  2. Vælg den delte enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
Ud for den person, du ikke længere vil dele med, skal du trykke på MereMere og derefter Stop deling.
Hvis du er den sekundære ejer
  1. Tryk på Find min enhed på din enhed.
  2. Vælg den delte enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  4. Tryk på Forlad deling.
Tjek trackertaggets batteriniveau
  1. Tryk på Find min enhed på din enhed.
  2. Vælg den enhed, du vil tjekke.
  3. Under enhedens navn kan du tjekke strømniveauet på batteriet Batteri.

Tip! Der er 3 batteriniveauer: "OK" [OK], "Low" [Lavt] og "Very low" [Meget lavt]. Du bør udskifte batteriet eller oplade trackertagget, når batteriniveauet er lavt. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger om trackertaggets batteri.

Fjern en enhed fra Find min enhed

Fjern en enhed

Hvis du for nylig har fjernet din konto fra en enhed eller mistet din enhed, kan du muligvis stadig se den i Find min enhed i et stykke tid. Sådan skjuler du enheder i Google Play.

Tip!

Fjern tilbehør eller trackertag

Vigtigt! Når du fjerner et trackertag, som er i nærheden, fra Find min enhed, slettes alle dets tilknyttede data også, f.eks. den enhed, det er parret med, og din mailadresse.

1. Tryk på Find min enhed på din enhed.
  2. Vælg det tilbehør, du vil fjerne.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Fjern fra Find min enhed.
    • Hvis du ikke har tilbehøret i nærheden, eller hvis du ikke kan oprette forbindelse til det via Bluetooth, får du notifikationen "Enheden kunne ikke fjernes".
    • Tryk på Fjern enhed for at fjerne tilbehøret fra Find min enhed.
Tip! Hvis du vil fjerne dine data fra et trackertag, kan du gendanne fabriksindstillingerne ved at følge enhedsproducentens vejledning. Få hjælp fra producenten af din enhed.