Compartir i gestionar dispositius amb Troba el meu dispositiu

Pots permetre que un amic o un membre de la família comparteixi i localitzi un dispositiu o accessori que tingui una etiqueta de localització, com ara les claus del cotxe. Pots deixar de compartir dispositius en qualsevol moment i suprimir dispositius i accessoris de Troba el meu dispositiu si ja no n'ets el propietari.

Compartir un accessori o una etiqueta de localització

Important:
  • Aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.
  • Per garantir la privadesa del propietari ha compartit l'accés, es tarda uns quants minuts a detectar la ubicació de l'accessori o de l'etiqueta de localització un cop s'ha completat la compartició.
  • Pots compartir l'accessori o l'etiqueta de localització amb fins a 10 éssers estimats perquè pugueu localitzar els elements de valor a l'aplicació.
Pas 1: el propietari del dispositiu envia una invitació per compartir
  1. Al dispositiu, toca Troba el meu dispositiu .
  2. Selecciona l'accessori que vulguis compartir.
  3. Toca Comparteix el dispositiu.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.
    • Pots enviar la invitació per qualsevol aplicació de missatgeria, ja sigui per missatge de text, correu electrònic o Quick Share.
Consell: el teu amic o membre de la família té 24 hores per acceptar la invitació.
Pas 2: el destinatari accepta la invitació
  1. Un amic o un membre de la família obre l'enllaç que has enviat amb la invitació en un dispositiu Android.
  2. Se li demanarà que baixi l'aplicació Troba el meu dispositiu si encara no la té instal·lada.
  3. Podrà decidir si accepta la invitació.
    • Per acceptar-la, toca Accepta.
    • Per rebutjar-la, toca Rebutja.
Consell: quan acceptis una invitació, hi haurà un PIN de 4 dígits a sota del dispositiu compartit. Pots utilitzar el PIN per millorar la seguretat.
Pas 3: el propietari del dispositiu confirma la compartició
  1. Al dispositiu, toca Troba el meu dispositiu .
  2. Selecciona l'accessori o el dispositiu que vulguis compartir.
  3. Toca Configuració.
  4. Selecciona l'amic o el membre de la família.
  5. Tria si vols confirmar la compartició.
    • Per confirmar-la, toca Confirma.
    • Per cancel·lar-la, toca Cancel·la la compartició.
Consell: quan acceptis una invitació, hi haurà un PIN de 4 dígits a sota del dispositiu compartit. Pots utilitzar el PIN per millorar la seguretat.

Deixar de compartir un dispositiu o un accessori

Important: quan deixes de compartir un dispositiu o accessori, només el propietari del dispositiu pot trobar-ne la ubicació.

Si n'ets el propietari principal
  1. Al dispositiu, toca Troba el meu dispositiu .
  2. Selecciona el dispositiu compartit.
  3. Toca Configuració Configuració.
Al costat de la persona amb què vols deixar de compartir el dispositiu, toca Més Més i, a continuació, Deixa de compartir.
Si n'ets el propietari secundari
  1. Al dispositiu, toca Troba el meu dispositiu .
  2. Selecciona el dispositiu compartit.
  3. Toca Configuració Configuració.
  4. Toca Surt de la compartició.
Comprovar els nivells de bateria de les etiquetes de localització
  1. Al dispositiu, toca Troba el meu dispositiu .
  2. Selecciona el dispositiu que vulguis comprovar.
  3. A sota del nom del dispositiu, comprova el nivell de bateria Bateria.

Consell: hi ha tres nivells de bateria: "Bo", "Baix" i "Molt baix". Has de substituir la bateria o carregar l'etiqueta de localització quan arribi a "Baix". Per obtenir més informació sobre la bateria de l'etiqueta de localització, contacta amb el fabricant del dispositiu.

Suprimir un dispositiu de Troba el meu dispositiu

Suprimir un dispositiu

Si fa poc que has suprimit el teu compte d'un dispositiu o l'has perdut, és possible que durant un temps encara el puguis veure a Troba el meu dispositiu. Com amagar dispositius a Google Play.

Consells:

Suprimir un accessori o una etiqueta de localització

Important: quan suprimeixes una etiqueta de localització propera de Troba el meu dispositiu, també se'n suprimeixen totes les dades associades, com ara el dispositiu amb què està vinculat i l'adreça electrònica.

1. Al dispositiu, toca Troba el meu dispositiu .
  2. Selecciona l'accessori que vulguis suprimir.
  3. Toca Configuració Configuració i, a continuació, Suprimeix de Troba el meu dispositiu.
    • Si no tens l'accessori a prop o no t'hi pots connectar per Bluetooth, rebràs la notificació "No s'ha pogut suprimir el dispositiu".
    • Per suprimir l'accessori de Troba el meu dispositiu, toca Suprimeix el dispositiu.
Consell: per suprimir les dades d'una etiqueta de localització, restableix-ne les dades de fàbrica seguint les instruccions del fabricant del dispositiu. Obtén ajuda del fabricant del dispositiu.