Läs om hur du ändrar sökmotor

Med sökmotorn kan du söka på webben från startskärmen eller webbläsaren. Läs mer om Androids valskärm för sökmotorer.

Ändra sökmotor

På en Pixel-enhet

Obs! Anvisningarna nedan gäller bara för Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES).

1. Tryck länge på sökfältet på Pixel-telefonens eller Pixel Tablets startskärm.
  2. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Sökmotor.
  3. Välj sökmotorappen du vill använda.

På en Android-enhet

1. Tryck länge på ett tomt utrymme på Android-enhetens startskärm.
  2. Tryck på Widgetar Widgetar.
  3. Välj sökmotorappen du vill använda.
  4. Tryck länge och dra sedan sökmotorn till startskärmen.
    • Om du inte hittar sökmotorn du vill använda installerar du den från Play Store.

På en Android-enhet via Chrome-inställningarna

1. Öppna Chrome Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Välj Sökmotor under Grunderna.
  4. Välj sökmotorn du vill använda i Chrome.

Läs mer om hur du ställer in standardsökmotor.