Meer informatie over hoe je je zoekmachine wijzigt

Met je zoekmachine kun je op internet zoeken vanaf je startscherm of je browser. Meer informatie over Android-keuzeschermselectie

Je zoekmachine wijzigen

Op een Pixel-apparaat

Belangrijk: De onderstaande instructies zijn alleen van toepassing op de Europese Economische Ruimte (EER).

1. Houd op je Pixel-telefoon of -tablet je vinger op de zoekbalk op het startscherm.
  2. Tik op Instellingen Instellingen en dan Zoekmachine.
  3. Selecteer de zoekmachine-app die je wilt gebruiken.

Op een Android-apparaat

1. Houd je vinger op een leeg gedeelte van je Android-apparaat op het startscherm.
  2. Tik op Widgets Widgets.
  3. Selecteer de gewenste zoekmachine-app.
  4. Houd je vinger op de zoekmachine en sleep deze naar je startscherm.
    • Als je de zoekmachine die je wilt gebruiken niet kunt vinden, installeer je deze via de Play Store.

Op een Android-apparaat via de Chrome-instellingen

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer onder Basisinstellingen de optie Zoekmachine.
  4. Selecteer de zoekmachine die je in Chrome wilt gebruiken.

Meer informatie over hoe je de standaard zoekmachine instelt