Utilitzar un teclat físic amb una tauleta

Pots comprar un teclat físic compatible amb Android i connectar-lo a la tauleta. Això et permet redactar documents ràpidament, escriure correus electrònics i navegar per la interfície de la tauleta.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 14 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots actualitzar la versió d'Android.

Connectar un teclat físic a la tauleta

Per connectar un teclat Bluetooth a la tauleta:

1. Posa el teclat en mode de vinculació. Per obtenir ajuda, consulta les instruccions del fabricant del teclat.
  2. Obre Configuració Configuració al dispositiu.
  3. Toca Configuració i, a continuació, Dispositius connectats i, a continuació, Vincula un dispositiu nou.
  4. Al costat de "Dispositius disponibles", toca el teclat que vulguis connectar.

Canviar la configuració del teclat físic

1. Obre Configuració Configuració al dispositiu.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Teclat i, a continuació, Teclat físic.
  3. A "Teclat físic":
    • Canvia el disseny del teclat físic: tria el teclat físic actual i, a continuació, Tria l'idioma del qual vols canviar el disseny i, a continuació, Tria un disseny.
  4. A "Opcions", canvia una opció de configuració:
    • Utilitza el teclat en pantalla: activa aquesta opció si vols que el teclat virtual es mantingui a la pantalla de la tauleta quan el teclat físic estigui actiu.
    • Tecles de drecera: toca aquesta opció perquè es mostri una llista de tecles de drecera útils.
    • Tecles modificadores: toca aquesta opció de configuració per canviar el comportament de les tecles del teclat físic, com ara Bloq Maj, Ctrl i Alt.

Consell: la configuració d'idioma del teclat en pantalla s'aplica automàticament al teclat físic després de connectar-lo a la tauleta.

Canviar la configuració del ratolí tàctil

Si el teclat físic té un ratolí tàctil, pots ajustar-ne la configuració després de connectar-lo a la tauleta:

1. Obre Configuració Configuració al dispositiu.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Ratolí tàctil.
  3. Canvia una opció de configuració:
    • Toca per fer clic: si aquesta opció de configuració està activada, pots tocar el ratolí tàctil per seleccionar-la (igual que si fas clic amb el botó esquerre d'un ratolí).
    • Desplaçament invers: activa aquesta opció per fer que el contingut es mogui cap amunt quan et desplaces cap avall.
    • Toc a la part inferior dreta: activa aquesta opció per accedir a més opcions quan toquis l'extrem inferior dret del ratolí tàctil.
    • Velocitat del punter: arrossega cap a l'esquerra i cap a la dreta per canviar la velocitat.