Compartir fitxers entre Android i Windows amb Quick Share

Amb Quick Share, pots enviar i rebre fitxers entre un dispositiu Android i un ordinador Windows. Pots compartir:

• Imatges, vídeos i documents entre ordinadors Windows i dispositius Android que es trobin a prop i que utilitzin aquesta funció.
  • Fitxers entre els teus dispositius o amb persones del teu voltant que també utilitzin aquesta funció.
    • Quan algú t'enviï un fitxer, se't demanarà que aprovis la sol·licitud. Quan comparteixis fitxers, s'encriptaran.

Disponibilitat

Als Estats Units i a la majoria de països, l'opció Quick Share per a Windows està disponible. El servei d'assistència no està disponible actualment a:

• Cuba
  • Iran
  • Corea del Nord
  • Síria

Requisits del dispositiu

Important: els dispositius basats en ARM de Windows no s'admeten.

• Un ordinador amb una versió de 64 bits de Windows 10 i versions posteriors.
  • Un dispositiu Android amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots activar la funció Quick Share a Android.
  • Activa el Bluetooth per a tots dos dispositius.
    • Si el teu dispositiu Windows no admet la publicitat ampliada de BLE, és possible que altres persones no trobin la teva empresa ni la comparteixin en determinades xarxes.
  • Activa la Wi‐Fi o l'Ethernet als dos dispositius.
  • Connecta els dos dispositius a la mateixa xarxa.
  • Assegura't que els dispositius estiguin a una distància d'uns 5 metres l'un de l'altre.
Configurar l'aplicació Quick Share per a Windows

Important:

• Si utilitzes Quick Share per a Windows sense un compte, és possible que algunes opcions no estiguin disponibles.
  • No obris l'aplicació com a administrador.
  • Després de baixar-la, és possible que rebis un advertiment en què s'indica que l'instal·lador pot ser perillós. Sempre que la baixis des de Google, el fitxer hauria de ser segur.
  1. Baixa i instal·la Quick Share del lloc web de Google a l'ordinador Windows.
    • L'aplicació Quick Share de Google no està disponible a Microsoft Store.
    • L'aplicació Quick Share de Microsoft Store és de Samsung i, de moment, només funciona amb dispositius Samsung.
  2. Obre l'aplicació i inicia la sessió.
  3. A "Visible per als altres com a", tria el nom del teu dispositiu.
  4. A "Recepció", tria qui pot compartir contingut amb tu.
  5. Fes clic a Fet.

Consell: l'aplicació Quick Share de Microsoft Store només funciona en dispositius Samsung Galaxy. Si tens un Galaxy Book o un telèfon o una tauleta Galaxy, pots utilitzar l'aplicació Quick Share de Samsung. Si no tens cap Galaxy Book, baixa l'aplicació Quick Share de Google.

Actualitzar la configuració de compartició
  1. A l'ordinador, obre l'aplicació Quick Share per a Windows .
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Visibilitat del dispositiu.
  3. Selecciona la teva visibilitat:
  • Tothom: el dispositiu és visible per a tothom que sigui a prop i que tingui la funció Quick Share activada.
  • Contactes: el dispositiu és visible per als teus contactes propers.
  • Els teus dispositius: el dispositiu és visible per als dispositius amb el mateix Compte de Google.
  • Ningú: el dispositiu no és visible i els altres usuaris no poden compartir contingut amb tu.
Consell: per compartir contingut de manera més segura i privada, inicia la sessió al teu Compte de Google. A continuació, selecciona Contactes o Els teus dispositius.
Enviar contingut a altres dispositius
  1. A l'ordinador Windows, obre l'aplicació Quick Share per a Windows .
  2. Selecciona el fitxer que vols compartir.
    • També pots seleccionar Selecciona els fitxers o Selecciona les carpetes i cercar el fitxer o la carpeta que vols compartir.
  3. Arrossega el fitxer a la finestra de l'aplicació.
  4. Selecciona el dispositiu amb què vols compartir el fitxer.
    • Si reps un PIN, assegura't que coincideixi amb el del dispositiu del receptor.
    • Si no el trobes, assegura't que el dispositiu a què vols enviar el fitxer sigui visible per al teu dispositiu.
  5. Selecciona Comparteix.
  6. Quan el receptor confirmi la compartició, s'enviarà el fitxer.

Consell: si no pots arrossegar i deixar anar el fitxer:

• També pots:
    1. Cercar el fitxer.
    2. Fer clic amb el botó dret al fitxer.
    3. Fer clic a Envia amb Quick Share.
  • És possible que hagis obert l'aplicació com a administrador. Assegura't de no fer-ho.
Obtenir contingut d'una altra persona

Important: per rebre fitxers d'una altra persona, ha de poder detectar el teu dispositiu. Pots canviar la visibilitat del dispositiu a Configuració Configuració.

1. Quan algú utilitzi la funció Quick Share per enviar-te contingut, rebràs una notificació.
  2. Selecciona Accepta o Rebutja.
  3. Revisa la sol·licitud de compartició.

• Si reps un PIN, assegura't que coincideixi amb el del dispositiu del remitent.
  4. Per obtenir el contingut, selecciona Accepta.
    • El fitxer es desa a la carpeta "Baixades".

Consell: si comparteixes contingut entre els teus dispositius amb el mateix Compte de Google, el dispositiu del receptor accepta automàticament la transferència.

Sobre Quick Share en segon pla

Quan l'aplicació s'obre en segon pla o no s'hi posa el focus, la funció Quick Share pot continuar rebent fitxers.

Quan rebis contingut i fitxers mentre l'aplicació s'executa en segon pla, continuaràs rebent notificacions. Pots acceptar el contingut des de la notificació.

Si obres l'aplicació de segon a primer pla, tornes al flux en primer pla.

Consell: en fer clic a Tanca a la finestra Quick Share quan està oberta, encara no està totalment tancada. Per tancar completament Quick Share:

1. Fes clic amb el botó dret a la safata .
  2. Fes clic a Surt.
Resoldre problemes relacionats amb la compartició

Prova aquests passos si:

• No trobes altres dispositius amb què compartir.
  • Algú vol compartir contingut amb tu, però no troba el teu dispositiu.
  • La transferència de fitxers és molt lenta.
  • El fitxer no es transfereix a l'altre dispositiu.

Comprovar la connexió Wi‑Fi

• Assegura't que els dos dispositius tinguin la Wi‑Fi activada i que estiguin connectats a la mateixa xarxa.
  • Algunes xarxes Wi‑Fi, com ara les d'oficines, no permeten la compartició entre dispositius. Com a alternativa:
  1. Al telèfon, desactiva la Wi‐Fi.
  2. Activa el punt d'accés Wi‐Fi.
  3. Connecta els dos dispositius al punt d'accés Wi‐Fi.

Comprovar altres opcions de configuració

• Assegura't que els dos dispositius tinguin la funció Quick Share instal·lada i activada.
  • Comprova la configuració de visibilitat del receptor.
  • Prova diferents opcions de visibilitat al teu dispositiu.
  • Assegura't que el Bluetooth estigui activat als dos dispositius.
  • Apropa els dispositius a una distància de 30 centímetres l'un de l'altre.
  • Tanca l'aplicació i torna-la a obrir:
    1. Tanqueu l'aplicació
    2. Torna-la a obrir.
    3. Prova de tornar a enviar el fitxer.
  • Al telèfon:
    1. Activa el mode d'avió.
    2. Desactiva el mode d'avió.
  • Reinicia el dispositiu.
  • Espera fins que no hi hagi ningú més compartint contingut amb l'altre dispositiu.
Si no reps cap notificació de compartició

Important: per rebre notificacions, desactiva els modes Auxiliar de concentració o No molestis.

1. A l'ordinador, obre Configuració.
  2. Fes clic a Sistema i, a continuació, Notificacions i accions.
  3. Activa l'opció Rep notificacions d'aplicacions i d'altres remitents.
  4. A "Vull rebre notificacions d'aquests remitents", activa Quick Share.

Demanar ajuda a altres usuaris

Si tens més preguntes, pots fer-les a altres usuaris de la Comunitat d'ajuda d'Android.