Gestionar les aplicacions no utilitzades

Si hi ha alguna aplicació que fa temps que no utilitzes, Android farà el següent per optimitzar-la:

• Suprimirà els fitxers temporals per alliberar espai.
  • Revocarà els permisos de l'aplicació.
  • Impedirà que les aplicacions no utilitzades s'executin en segon pla.
  • Impedirà que les aplicacions no utilitzades enviïn notificacions.

Per revisar les aplicacions que no s'utilitzen i s'optimitzen, ves a Aplicacions i, a continuació, Aplicacions no utilitzades.

Si vols excloure una aplicació concreta d'aquesta funció, ves a Informació de l'aplicació i, a continuació, Aplicacions no utilitzades. A continuació, desactiva l'opció Posa en pausa l'activitat a l'aplicació quan no s'utilitza.