Kopiér apps og data fra en iPhone til en ny Android-enhed

Du kan nemt flytte dine data fra din iPhone til en ny Android-enhed.

Vigtigt!

• Du skal have Android 12 eller nyere for at bruge appen Skift til Android. De fleste andre Android-versioner understøtter dataoverførsel via kabel.
  • Du skal have internetforbindelse for at kopiere data fra én enhed til en anden. Vi anbefaler, at du opretter forbindelse til Wi-Fi på begge dine enheder.
  • Du kan bruge et kabel til at overføre data under din første konfiguration af enheden. Nogle telefonmodeller tillader overførsel via kabel i op til et par dage efter den indledende konfiguration. Gå til supportwebsitet for din telefonproducent for at få flere oplysninger. Hvis du ikke har et kompatibelt kabel:
  • Hvis en organisation som f.eks. en virksomhed eller skole administrerer din iPhone, kan du muligvis ikke overføre alle data.

Inden du går i gang

• Oplad begge enheder.
  • Sørg for, at du kan låse din gamle enhed op med en pinkode, et mønster eller en adgangskode.
  • Du kan også deaktivere funktionen til automatisk lås på din iPhone.
  • Tjek lagerpladsen på både din gamle og nye enhed. Du kan ikke overføre alle data, hvis der ikke er nok lagerplads på den nye enhed.
  • Sæt tid af. Dataoverførsel kan enten tage et par minutter eller op til flere timer.
  • Samsung-enheder kan kopiere data fra din gamle telefon på andre måder. Få flere oplysninger om Samsung Smart Switch
Hvad overføres til din nye enhed?

Du kan kopiere forskellige datatyper, alt efter hvilken måde du vælger at overføre data på.

Datatype Kabel Wi-Fi
Kontakter Ja Ja
Billeder og videoer Ja Ja
Kalenderbegivenheder Ja Ja
Apps uden beregning, der downloades i Google Play Butik Ja Nej
Musik Ja Nej
Beskeder, iMessages og det meste iMessage-indhold, f.eks. billeder, videoer og andre medier Ja Nej
Noter Ja Nej
Baggrunde, der anvender billeder på enheden Ja Nej
Opkaldshistorik Ja Nej
WhatsApp-chatsamtaler og -data Ja Nej
Hvad overføres ikke til din nye enhed?

Trin 1: Tænd din nye Android-enhed

Tænd din Android-enhed, og tryk på Start.

Trin 2: Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller mobilnetværk

Vigtigt! Hvis der ikke er nogen tilgængelig forbindelse, kan du ikke overføre data under konfigurationen.

Uden en forbindelse kan du ikke gøre følgende:

• Logge ind på din Google-konto
  • Kopiere apps og data
  • Få softwareopdateringer
  • Automatisk konfigurere klokkeslæt og dato

Oprette forbindelse til et mobilnetværk

Hvis du har et fysisk SIM-kort, skal du fjerne det fra din iPhone og indsætte det på din nye Android-telefon. Se, hvordan du indsætter et SIM-kort.

Hvis du har et eSIM, kan du også downloade det fra dit mobilselskab.

Hvis du har problemer med dit SIM-kort eller mobilselskabets tjenester, kan du kontakte dit mobilselskab

Opret forbindelse til Wi-Fi

Vælg et Wi-Fi-netværk på listen, når du bliver bedt om det, og angiv din adgangskode, hvis det er nødvendigt.

Trin 3: Kopiér dine apps og data

Brug kabelmetoden til at kopiere flere data. Få flere oplysninger om, hvilke datatyper der overføres baseret på overførselsmetode.

Kopiér data fra din gamle telefon med et kabel

Vigtigt!

• Du skal deaktivere iMessage på din iPhone.
  • Begge enheder skal være forbundet med hinanden under hele overførselsprocessen.
  • Hold øje med din telefon, da du skal indtaste din pinkode under hele processen.
  • Du skal bruge et USB-C til lightning-kabel eller en adapter for at tilslutte begge telefoner.
    • Du kan også bruge en USB-A til USB-C-adapter med din iPhones lightning-kabel.

1. Slut opladerkablet til din iPhone til din gamle enhed.
  2. Slut den anden ende af opladerkablet eller adapteren til din nye enhed.
  3. Tryk på Angiv som pålidelig, hvis du får en notifikation, der anmoder om tilladelse til at oprette forbindelse.
  4. Log ind på din Google-konto, eller opret en konto, hvis du ikke har en.
    • Hvis du ikke logger ind på din Google-konto, kan du ikke overføre dine apps, kalenderbegivenheder, noter eller dine WhatsApp-chatsamtaler.
  5. Vælg de datatyper, du vil kopiere, på din nye enhed.
  6. Tryk på Kopiér.

Tip! Hvis du vil overføre dine WhatsApp-data, skal du scanne den QR-kode, du modtager på din nye Android-enhed, med din iPhone og følge vejledningen på skærmen.

Brug appen Skift til Android til at overføre uden at bruge et kabel

Hvis du ikke har et kompatibelt kabel, kan du stadig overføre nogle af dine data fra din iPhone. Få flere oplysninger om de forskellige datatyper, der overføres trådløst.

Vigtigt!

• Du skal deaktivere iMessage på din iPhone.
  • Begge enheder skal have forbindelse til internettet.
  • Enhederne skal være placeret tæt på hinanden under processen.
  • Denne metode er tilgængelig på enheder med Android 12 eller nyere.

Samsung-enheder har en alternativ metode til kopiering af data.

På din nye Android-enhed

1. Tænd din nye enhed.
  2. Tryk på Start.
  3. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg at kopiere apps og data fra din gamle enhed.
  5. Tryk på enten Har du ikke et kabel? eller Passer kablet ikke? nederst til venstre på skærmen.
  6. Tryk på Skifter du fra iPhone® eller iPad®?
  7. Log ind på din Google-konto, eller opret en Google-konto, hvis du ikke har en.

På din gamle iPhone

1. Scan QR-koden på din Android-skærm med dit iPhone-kamera, når du bliver bedt om det.
  2. Download appen Skift til Android.
  3. Åbn appen Skift til Android.
  4. Følg vejledningen på skærmen.