Copiar aplicacions i dades d'un iPhone a un dispositiu Android nou

Pots transferir fàcilment les teves dades de l'iPhone a un dispositiu Android nou.

Important:

• Per poder utilitzar l'aplicació Canviar a Android, has de tenir Android 12 o una versió posterior. La majoria de les versions d'Android són compatibles amb la transferència de dades per cable.
  • Necessites una connexió a Internet per copiar dades d'un dispositiu a l'altre. Et recomanem que connectis els dos dispositius a una xarxa Wi‑Fi.
  • Pots utilitzar un cable per transferir dades durant la configuració inicial del dispositiu. Alguns models de telèfon permeten la transferència per cable fins a uns quants dies després de la configuració inicial. Per obtenir més informació, consulta el lloc web d'assistència del fabricant del telèfon. Si no tens cap cable compatible:
  • Si l'iPhone està gestionat per una organització, com ara una empresa o un centre educatiu, és possible que no puguis transferir totes les dades.

Abans de començar

• Carrega tots dos dispositius.
  • Assegura't que pots desbloquejar el dispositiu antic amb un PIN, un patró o una contrasenya.
  • També pots desactivar la funció de bloqueig automàtic a l'iPhone.
  • Comprova l'emmagatzematge tant al dispositiu antic com al nou. No podràs transferir totes les dades si no hi ha prou emmagatzematge al dispositiu nou.
  • Fes-ho amb temps. La transferència de dades pot tardar des d'uns quants minuts fins a unes quantes hores.
  • Els dispositius Samsung tenen altres maneres de copiar dades del telèfon antic. Obtén més informació sobre Samsung Smart Switch.
Què es transfereix al dispositiu nou

Pots copiar diferents tipus de dades en funció del mètode que triïs per transferir-les.

Tipus de dades Cable Wi‑Fi
Contactes
Fotos i vídeos
Esdeveniments del calendari
Aplicacions sense cost econòmic baixades de Google Play Store. No
Música. No
Missatges de text i d'iMessage, i la majoria del contingut d'iMessage, com ara fotos, vídeos i altres fitxers multimèdia. No
Notes. No
Fons de pantalla que utilitzen les teves fotos al dispositiu. No
Historial de trucades. No
Xats i dades de WhatsApp. No
Què no es transferirà al dispositiu nou

Pas 1: encendre el dispositiu Android nou

Encén el dispositiu Android i toca Inicia.

Pas 2: connecta't a una xarxa Wi‑Fi o mòbil

Important: si no hi ha cap connexió disponible, no podràs transferir dades durant la configuració.

Sense connexió, no podràs:

• Iniciar la sessió al teu Compte de Google.
  • Copiar aplicacions i dades.
  • Obtenir actualitzacions de programari.
  • Configurar l'hora i la data automàticament.

Connectar-te a una xarxa mòbil.

Si tens una targeta SIM física, extreu-la de l'iPhone i insereix-la al telèfon Android nou. Com es pot inserir una targeta SIM.

Si tens una eSIM, també pots baixar-la des del teu operador.

Si tens cap problema amb la targeta SIM o els serveis de l'operador, obtén ajuda del teu operador de telefonia mòbil.

Connecta't a una xarxa Wi‑Fi

Tria una xarxa Wi‑Fi de la llista quan se't demani i introdueix la contrasenya si cal.

Pas 3: copia les aplicacions i les dades

Fes servir un cable per copiar més dades. Obtén informació sobre quins tipus de dades es transfereixen en funció del mètode de transferència.

Copiar dades del telèfon antic amb un cable

Important:

• Has de desactivar iMessage a l'iPhone.
  • Cal que els dos dispositius estiguin connectats durant tot el procés de transferència.
  • No et separis del telèfon, ja que hauràs d'introduir el PIN durant tot el procés.
  • Necessites un cable USB-C a connector Lightning o un adaptador per connectar els dos telèfons.
    • També pots utilitzar un adaptador d'USB-A a USB-C amb el cable Lightning de l'iPhone.

1. Connecta el cable de càrrega de l'iPhone al dispositiu antic.
  2. Connecta l'altre extrem del cable de càrrega o l'adaptador al dispositiu nou.
  3. Si reps una notificació en què se't demana permís per fer la connexió, toca Confiar.
  4. Inicia la sessió al teu Compte de Google o crea'n un si no en tens cap.
    • Si no inicies la sessió al teu Compte de Google, no podràs transferir aplicacions, esdeveniments del calendari, notes ni xats de WhatsApp.
  5. Al dispositiu nou, selecciona els tipus de dades que vols copiar.
  6. Toca Copia.

Consell: per transferir les teves dades de WhatsApp, escaneja el codi QR que reps al dispositiu Android nou amb el teu iPhone i segueix les instruccions en pantalla.

Utilitzar l'aplicació Canviar a Android per fer transferències sense cable

Encara que no tinguis cap cable compatible, pots transferir algunes de les teves dades de l'iPhone. Obtén més informació sobre els diferents tipus de dades que es transfereixen sense fil.

Important:

• Has de desactivar iMessage a l'iPhone.
  • Els dos dispositius han d'estar connectats a Internet.
  • Els dispositius han d'estar a prop durant el procés.
  • Aquest mètode està disponible per a dispositius Android 12 i versions posteriors.

Els dispositius Samsung tenen un mètode alternatiu per copiar dades.

Al dispositiu Android nou

1. Encén el dispositiu nou.
  2. Toca Inicia.
  3. Connecta't a una xarxa Wi‑Fi quan se't demani.
  4. Tria que vols copiar aplicacions i dades del dispositiu antic.
  5. A la part inferior esquerra, toca No tens cap cable? o El cable no cap?
  6. Toca Vols fer el canvi des d'un iPhone® o iPad®?
  7. Inicia la sessió al teu Compte de Google o crea'n un si no en tens cap.

Al teu iPhone antic

1. Quan se't demani, escaneja el codi QR de la pantalla d'Android amb la càmera de l'iPhone.
  2. Baixa l'aplicació Canviar a Android.
  3. Obre l'aplicació Canviar a Android.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.