Kuvanvalitsin

Kuvanvalitsimella voit valita, millä sovelluksilla yksittäisiä kuvia ja videoita jaetaan.

Tärkeää:

Kuvien valitseminen

Sovellus näyttää kuvat joko yksittäin tai monivalintatilassa.

Yksittäisvalintatila

1. Avaa sovellus, jolla haluat jakaa kuvia tai videoita.
  2. Valitse kuvanäkymästä haluamasi kuva tai video.

Vinkki: Voit esikatsella valitsemaasi kuvaa tai videota koko näytön tilassa painamalla pikkukuvaa pitkään.

Monivalintatila

1. Avaa sovellus, jolla haluat jakaa kuvia tai videoita.
  2. Valitse useita kuvia tai videoita.
  3. Jos haluat nähdä valitut tiedostot koko näytön esikatselussa, valitse Katso valitut.
    • Jos haluat nähdä valitut tiedostot, pyyhkäise niiden kohdalla nopeasti oikealle.
  4. Valitse haluamasi kuvat tai videot tai poista niiden valinta.
  5. Valitse Lisää.

Vinkki: Voit esikatsella valitsemiasi kuvia tai videoita koko näytön tilassa painamalla pikkukuvaa pitkään tai valitsemalla Katso valitut Katso valitut. Voit katsoa valittuja kuvia ja videoita pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle. Jos et haluakaan käyttää tiettyä kuvaa tai videota, valitse Poista valinta.

Tärkeää: Voit valita enintään 100 kuvaa tai videota sovelluksen määrityksistä riippuen.

Henkilökohtaiselle ja työprofiilille jakaminen

Voit halutessasi näyttää kuvia ja videoita eri sovelluksissa työ- ja henkilökohtaisen profiilin yhteydessä.

Tärkeää: Jos työprofiilisi on poistettu käytöstä, et voi valita sitä.

Vaihtaminen henkilökohtaisesta työprofiiliin

1. Avaa Kuvanvalitsin.
  2. Valitse Siirry työprofiiliin Siirry työprofiiliin.

Tärkeää: Jos työprofiili ei ole käytössä:

1. Siirry valitsimesta takaisin aloitusvalikkoon.
  2. Valitse Laita työsovellukset päälle ja sitten Siirry työprofiiliin Siirry työprofiiliin.

Vaihtaminen työprofiilista henkilökohtaiseen

1. Avaa Kuvanvalitsin.
  2. Valitse Siirry henkilökohtaiseen profiiliin Siirry henkilökohtaiseen profiiliin.

Selaaminen

Selaamalla pääset muiden palveluntarjoajien sisältöön.

Tärkeää: Sovelluksella on pääsy vain valitsemaasi mediaan.

1. Avaa Kuvanvalitsin.
  2. Valitse Selaa ja sitten haluamasi mediatiedostot.

Vinkki: Kaikki sovellukset eivät salli selausta.