Billedvælger

Med billedvælger kan du vælge, hvilke apps individuelle billeder og videoer skal deles med.

Vigtigt!

Vælg billeder

Appen viser billeder i enten etvalgstilstand eller flervalgstilstand.

Etvalgstilstand

1. Åbn den app, du vil dele billeder eller videoer med.
  2. I billedvisningen skal du vælge et billede eller en video, der skal medtages.

Tip! Hvis du vil se en forhåndsvisning af det billede eller den video, du vælger, i fuld skærm, skal du holde miniaturen nede.

Flervalgstilstand

1. Åbn den app, du vil dele billeder eller videoer med.
  2. Vælg flere billeder eller videoer.
  3. Tryk på Se valgte for at se dine valgte filer i forhåndsvisningen med fuld skærm.
    • Du kan se de valgte filer ved at stryge hurtigt til højre på dem.
  4. Vælg eller fravælg billeder og videoer.
  5. Tryk på Tilføj.

Tip! Du kan se en forhåndsvisning af de billeder eller videoer, du vælger, i fuld skærm, ved at holde miniaturen nede eller trykke på Se valgte se valgte. Stryg til højre og venstre for at se de valgte billeder og videoer. Tryk på Fravælg, hvis du ikke længere vil medtage et billede eller en video.

Vigtigt! Du kan vælge op til 100 billeder eller videoer, afhængigt af hvordan appen er konfigureret.

Vælg at dele med personlige profiler og arbejdsprofiler

Du kan vælge at vise dine billeder og videoer til arbejdsprofiler og personlige profiler i forskellige apps.

Vigtigt! Hvis din arbejdsprofil er deaktiveret, kan du ikke vælge den.

Skift fra tilstanden for din personlige profil til tilstanden for din arbejdsprofil

1. Åbn Billedvælger.
  2. Tryk på Skift til din arbejdsprofil Skift til din arbejdsprofil.

Vigtigt! Hvis arbejdsprofilen ikke er aktiveret:

1. Luk vælgeren for at gå til startmenuen.
  2. Tryk på Aktivér arbejdsapps og derefter Skift til din arbejdsprofil Skift til din arbejdsprofil.

Skift fra tilstanden for din arbejdsprofil til tilstanden for din personlige profil

1. Åbn Billedvælger.
  2. Tryk på Skift til din personlige profil skift til din personlige profil.

Gennemse indhold

Du kan få adgang til indhold fra andre udbydere ved hjælp af funktionen til at gennemse indhold.

Vigtigt! Appen har kun adgang til de medier, du vælger.

1. Åbn Billedvælger.
  2. Vælg Gennemse og derefter de ønskede mediefiler.

Tip! Nogle apps tillader ikke, at du gennemser indhold.