Selector de fotos

Amb el selector de fotos, pots triar amb quines aplicacions es comparteixen fotos i vídeos concrets.

Important:

Seleccionar fotos

L'aplicació mostrarà fotos en mode de selecció única o multiselecció.

Mode de selecció única

1. Obre l'aplicació amb què vols compartir fotos o vídeos.
  2. A la visualització de fotos, selecciona la foto o el vídeo que vulguis incloure.

Consell: per previsualitzar en mode de pantalla completa la foto o el vídeo que seleccionis, mantén premuda la miniatura.

Mode de multiselecció

1. Obre l'aplicació amb què vols compartir fotos o vídeos.
  2. Selecciona diversos vídeos o fotos.
  3. Toca Mostra la selecció per mostrar els fitxers que hagis triat en una previsualització en pantalla completa.
    • Per mostrar els fitxers seleccionats, llisca cap a la dreta ràpidament sobre ells.
  4. Selecciona o desselecciona les fotos o els vídeos que vulguis.
  5. Toca Afegeix.

Consell: per previsualitzar en mode de pantalla completa les fotos o els vídeos que seleccionis, mantén premuda la miniatura o toca Mostra la selecció mostra la selecció. Llisca cap a la dreta i l'esquerra per veure les fotos i els vídeos seleccionats. Si vols deixar d'incloure una foto o un vídeo, toca Desselecciona.

Important: pots seleccionar fins a 100 fotos o vídeos, o menys en funció de la configuració de l'aplicació.

Compartir contingut amb perfils personals i de treball

Pots triar si vols que les fotos i els vídeos es mostrin en diverses aplicacions tant per a perfils personals com de treball.

Important: si el teu perfil de treball està desactivat, no podràs seleccionar-lo.

Canviar del mode personal al de treball

1. Obre el selector de fotos.
  2. Toca Canvia al perfil de treball Canvia al perfil de treball.

Important: si el perfil de treball no està activat:

1. Surt del selector i ves al menú d'inici.
  2. Toca Activa les aplicacions de treball i, a continuació, Canvia al perfil de treball Canvia al perfil de treball.

Canviar del mode de treball al personal

1. Obre el selector de fotos.
  2. Toca Canvia al perfil personal canvia al perfil personal.

Navegar

Pots utilitzar la navegació per accedir al contingut d'altres proveïdors.

Important: l'aplicació només pot accedir al contingut multimèdia que seleccionis.

1. Obre el selector de fotos.
  2. Selecciona Navega i, a continuació, els fitxers multimèdia que vulguis.

Consell: algunes aplicacions no permeten navegar pel seu contingut.