Cast musikk og video fra telefonen din til en enhet

Du kan overføre og kontrollere musikk eller videoer på alle tilkoblede enheter. På Android-enheten åpnes mediekontrollene på låseskjermen og varselpanelet når det finnes en aktiv medieøkt. For å få tilgang til utgangsveksleren, trykk på den.

Med utgangsveksleren kan du caste medieinnhold på telefonen til ulike Cast-enheter, blant annet

• Bluetooth-enheter
  • Cast-høyttalere
  • smartskjermer (f.eks. Nest Hub, Nest Hub Max, Nest Hub 2. generasjon)
  • Chromecast- og Google TV-enheter
  • Spotify Connect-enheter

Før du caster

Koble telefonen eller nettbrettet til et wifi-nettverk. Enheten må være koblet til det samme wifi-nettverket som Cast-enhetene.

Slik caster du lyd eller video

Slik overfører du musikk eller video fra telefonen eller nettbrettet til en høyttaler eller skjerm:

1. Spill av ønsket innhold i appen du foretrekker.
    • Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker til å caste, er koblet til det samme wifi-nettverket som høyttaleren eller skjermen.
  2. Fra låseskjermen eller varselpanelet på telefonen eller nettbrettet trykker du på utgangsveksleren øverst til høyre i mediekontrollene.
  3. I utgangsveksleren velger du enheten du vil bruke, fra listen over Cast-enheter.
    • Når du har valgt Cast-enheten, spilles mediet av på Cast-enheten.

Tips: Du kan endre volumet på høyttaleren eller skjermen du caster til.

Gå tilbake til avspilling på telefonen

1. Trykk på utgangsveksleren øverst til høyre i mediekontrollene.
  2. Velg Denne telefonen i utgangsveksleren for å returnere avspilling til telefonen.

Åpne Spotify fra en Android-medieavspiller

Slik åpner du Spotify:

• Fra hovedsiden til Android-medieavspilleren: Trykk på enhetsikonet øverst til høyre.
  • Fra en jamsession: Trykk på Folk .
  • Fra en casteøkt: Trykk på Lydsignal .

Tips: Hvis du får en feilmelding, kan du trykke på Hjelp for å finne ut mer.

Få hjelp med Cast-enheter

Du kan få hjelp med Cast-enhetene dine og andre vanlige spørsmål.

Ingen Cast-enheter vises i mediekontrollene

Ingen Cast-enheter er oppført, fordi

• Android-enheten ikke er på samme wifi-nettverk som Cast-enhetene
  • appen må fullføre en oppdatering først
  • enheten du vil overføre til, ikke er en Cast-enhet

Cast-enheter er oppført for noen apper, men ikke for andre

Appene støtter ikke denne funksjonen ennå eller er kanskje ikke oppdatert.

Forskjellige enheter kan overføres i appen

Disse enhetene er muligens ikke Cast-enheter. På enkelte andre typer enheter som ikke er Cast-enheter, kan du bruke bestemte apper til å overføre medier til dem.

Mediekontrollene er utilgjengelige eller er «nedtonet»

Det kan hende at enheten du har overført medier til, ikke er en Cast-enhet. Hvis du overfører medier til en enhet som ikke støttes, i appen, kan du ikke bruke utgangsveksleren til å overføre mediene.