Gjør ferdig konfigureringen av Android-enheten din

5. Konfigurer kontogjenoppretting

Hvis du skulle glemme passordet ditt, kan du bruke gjenopprettingsalternativene til å få tilgang til kontoen igjen.

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Google og så Administrer Google-kontoen din.
  3. Trykk på Sikkerhet øverst.
  4. Under «Metoder for å bekrefte at det er deg» trykker du på Telefonnummer for gjenoppretting. Du må kanskje logge på.
  5. Herfra kan du
  • legge til et telefonnummer for gjenoppretting
  • endre telefonnummeret for gjenoppretting ved å trykke på Endre Endre ved siden av nummeret
  • slette telefonnummeret for gjenoppretting ved å trykke på Slett Slett ved siden av nummeret
  1. Følg veiledningen på skjermen.

Tips: Selv om du sletter telefonnummeret for gjenoppretting, kan det fortsatt hende det brukes for andre Google-tjenester. For å administrere telefonnumrene dine, gå til kontoen din.