Gør hverdagen nemmere med Google

4. Konfigurer Wallet

Du kan gemme dine betalingskort i Google Pay Wallet og bruge dem i butikker eller til at foretage sikre onlinekøb.

1. Download appen Google Wallet i Play Butik.
  2. Åbn appen Google Wallet .
  3. Følg konfigurationsvejledningen.
    • Hvis du ikke har brugt Google Wallet før, bliver du bedt om at tilføje et kort, første gang du åbner appen. Du kan bruge dit kamera til at scanne et betalingskort eller angive oplysningerne manuelt.
    • Hvis du tidligere har tilføjet kort eller billetter til din digitale pung med Google Pay, bør de blive vist i din Google Wallet.
    • Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en skærmlås på din Android-enhed.

Tip! Hvis du vil foretage kontaktløse betalinger, skal du sørge for, at din telefon opfylder softwarekravene, har NFC, at NFC er slået til, og at Google Pay er angivet som din standardbetalingsapp.

grå bjælke

Go back to the Android Learning Center

grå bjælke