Gjør ferdig konfigureringen av Android-enheten din

1. Sett inn et SIM-kort.

SIM-kortet er en flyttbar brikke hvor det er lagret viktig informasjon om telefonen.

1. Finn SIM-kortet ditt.
  2. Åpne SIM-skuffen på enheten.
    • Hvordan SIM-skuffen ser ut, kan variere fra enhet til enhet. Hvis det er noe konkret du lurer på i forbindelse med SIM-skuffen, kan du få hjelp fra enhetsprodusenten.
  3. Legg SIM-kortet i SIM-skuffen.
  4. Sett SIM-skuffen tilbake inn i enheten.

Vanligvis får du et SIM-kort fra mobiloperatøren din. Det kan også hende at telefonen din har støtte for et e-SIM-kort.

Viktig: Mange enheter godkjenner automatisk operatørtjenestene når du har satt inn SIM-kortet. Hvis enheten viser en feilmelding eller du har problemer med SIM-kortet eller operatørtjenestene, kan du få hjelp fra mobiloperatøren.

grå linje

Go back to the Android Learning Center

grå linje