Skift appsprog på din Android-telefon

Du kan ændre sproget for en enkelt app i dine enhedsindstillinger.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 14 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Skift sprogindstilling for en bestemt app

Vigtigt! Apps, der er konfigureret til at følge systemstandarden, bruger det første understøttede sprog på listen.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Systemog derefter Sprogog derefter Appsprog.
  3. Vælg den app, du vil ændre.
  4. Vælg et sprog.

Tip! Du kan kun ændre sprog for apps, der understøtter sprogvalg.

Find og løs problemer med funktionen til appsprog

"Alle sprog" angiver de sprog, som en bestemt app understøtter. Opdater din app for at få en opdateret liste over understøttede sprog.

Hvis du ændrer appindstillingen, men appsproget ikke ændres

Hvis du vælger et sprog, men opdager, at sproget i appen ikke ændres, kan du prøve disse løsninger:

• Genstart appen.
  • Sørg for, at din enhed har netværksforbindelse. Hvis du ændrer appsproget, når du ikke har forbindelse til internettet, opdateres appsproget muligvis ikke.
  • Tilføj sproget som et sekundært sprog, og prøv derefter at skifte appsprog igen:
    1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
    2. Tryk på System og derefter Sprog og indtastning og derefter Sprog.
    3. Tilføj sproget som et sekundært sprog.
    4. Åbn appen Indstillinger igen efter et par minutter.
    5. Tryk på System og derefter Sprog og indtastning og derefter Appsprog.
    6. Vælg den app, du vil ændre.
    7. Vælg sproget.

Hvis sprogfunktionen stadig ikke fungerer, er listen over understøttede sprog i appen muligvis ikke korrekt.

Tip! Tjek, at du har den nyeste version af appen.

Hvis du ikke kan finde din app i appfortegnelsen

Nogle apps understøtter ikke denne sprogfunktion. Apps vises kun i appfortegnelsen, hvis deres udviklere har tilvalgt funktionen.

Hvis en app lader til at være på et andet sprog end dit systemsprog, kan du muligvis nulstille appen, hvis du . Nogle apps giver dig kun mulighed for at ændre sprog i selve appen eller via en tilknyttet appspecifik konto.

Angiv regionsindstillinger

Vigtigt! Regionsindstillinger er kun tilgængelige i Android 14 og nyere.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System og derefter Sprog og derefter Regionsindstillinger.
  3. Vælg dine regionsindstillinger ud fra:
    • Temperatur: Angiv din foretrukne temperaturenhed, f.eks. celsius eller fahrenheit.
    • Første dag i ugen: Angiv din foretrukne første dag i en uge, f.eks. søndag eller mandag.
    • Nummerpræferencer: Skift nummereringssystemet for sprog som f.eks. arabisk, hvor der normalt bruges mere end ét nummersystem. Dette element vises kun for sprog, hvor mere end ét nummersystem ofte bruges.

Tips!

• Dine standardmæssige regionsindstillinger er baseret på dine system- og appsprogindstillinger. Den mest brugte temperaturenhed på engelsk (USA) er f.eks. Farenheit, og den første dag i ugen er søndag. På engelsk (Storbritannien) er det henholdsvis celsius og mandag.
  • Du kan også angive din foretrukne vejrenhed for mange Google-tjenester.
    1. Åbn Google-appen.
    2. Tryk på vejrchippen.
    3. Tryk på menuen Mere på vejrkortet.
    4. Vælg din foretrukne temperaturenhed.