Canviar l'idioma de les aplicacions en un telèfon Android

Pots canviar l'idioma d'una aplicació concreta a la configuració del dispositiu.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 14 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Canviar l'opció de configuració d'idioma d'una aplicació específica

Important: les aplicacions definides perquè segueixin el valor predeterminat del sistema utilitzen el primer idioma admès a la llista.

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i, a continuació, Idiomes de les aplicacions.
  3. Selecciona l'aplicació que vulguis canviar.
  4. Tria un idioma.

Consell: només pots canviar l'idioma de les aplicacions que admeten la selecció d'idioma.

Resoldre problemes relacionats amb la funció d'idioma de l'aplicació

A "Tots els idiomes" es mostren els idiomes que admet una aplicació específica. Per obtenir la llista més actualitzada d'idiomes admesos, actualitza l'aplicació.

Si canvies la configuració de l'aplicació però l'idioma de l'aplicació no canvia

Si selecciones un idioma però veus que l'idioma de l'aplicació no canvia, prova aquestes solucions:

• Reinicia l'aplicació.
  • Assegura't que el dispositiu tingui connexió a la xarxa. Si canvies l'idioma de l'aplicació quan no tens connexió a Internet, pot ser que aquest idioma no s'actualitzi.
  • Afegeix l'idioma com a idioma secundari i torna a provar de canviar l'idioma de l'aplicació:
    1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració.
    2. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i introducció de text i, a continuació, Idiomes.
    3. Afegeix l'idioma com a idioma secundari.
    4. Després d'uns minuts, torna a obrir l'aplicació Configuració.
    5. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i introducció de text i, a continuació, Idiomes de les aplicacions.
    6. Selecciona l'aplicació que vulguis canviar.
    7. Tria un idioma.

Si la funció d'idioma continua sense funcionar, pot ser que la llista d'idiomes admesos per l'aplicació no sigui precisa.

Consell: comprova que tinguis la versió més recent de l'aplicació.

Si no trobes l'aplicació a la llista d'aplicacions

Algunes aplicacions no admeten aquesta funció d'idioma. A la llista d'aplicacions només es mostraran les que els desenvolupadors hagin activat per aquesta funció.

Si una aplicació sembla estar bloquejada en un idioma diferent dels idiomes del sistema, és possible que puguis restablir-la . Algunes aplicacions només permeten canviar l'idioma des de l'aplicació o des d'un compte específic associat de l'aplicació.

Definir les preferències regionals

Important: la configuració de les preferències regionals només està disponible a Android 14 i en versions posteriors.

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i, a continuació, Preferències regionals.
  3. Selecciona les preferències regionals en funció de:
    • Temperatura: defineix la unitat de temperatura que prefereixis, com ara Celsius o Fahrenheit.
    • Primer dia de la setmana: defineix el primer dia de la setmana que vulguis, com ara diumenge o dilluns.
    • Preferències de números: canvia el sistema de numeració per als idiomes com ara l'àrab, en què s'utilitza sovint més d'un sistema de numeració. Aquest element només es mostra en el cas dels idiomes en què s'utilitza més d'un sistema de numeració.

Consells:

• Les preferències regionals predeterminades es basen en la configuració de l'idioma del sistema i de l'aplicació. Per exemple, la unitat de temperatura més utilitzada en anglès (Estats Units) és Farenheit i el primer dia de la setmana és el diumenge. En anglès (Regne Unit), és Celsius i dilluns, respectivament.
  • També pots definir la unitat meteorològica que prefereixis en molts serveis de Google.
    1. Obre l'aplicació Google.
    2. Toca l'etiqueta del temps.
    3. A la targeta del temps, toca Menú Més.
    4. Selecciona la unitat de temperatura que prefereixis.