Konfigurer lydvelgeren på Android-enheten din

Hodetelefoner med støtte for lydvelgeren kan kobles til flere Android-enheter. Hvis lydvelgeren er på, bytter hodetelefonene sømløst mellom enheter når du bruker dem. Du blir varslet av Android-enheten når lyden er byttet.

Krav

• Lydvelgeren støttes på enheter som kjører Android 8 eller nyere og bruker Google Play-tjenester. .
  • Hodetelefoner som er kompatible med lydvelgeren, må kobles til via rask sammenkobling, og den samme Google-kontoen må brukes på alle lydkildene, for eksempel telefoner og nettbrett med Android. .

Slå lydvelgeren av og på

Lydvelgeren er slått på som standard.

Viktig: For å bruke lydvelgeren må du logge på den samme Google-kontoen på alle enhetene og synkronisere hver av dem med kontoen din.

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av enheten.
  4. Trykk på Lydvelger.
  5. For å slå funksjonen av eller på, velg Bruk lydvelgeren.