Audionsiirron käyttöönotto Android-laitteella

Audionsiirtoa tukevat kuulokkeet voidaan yhdistää useisiin Android-laitteisiin. Jos audionsiirto on päällä, kuulokkeet vaihtavat saumattomasti laitteesta toiseen käytön aikana. Android-laitteesi ilmoittaa, kun audiolähde vaihtuu.

Vaatimukset

• Audionsiirtoa tuetaan laitteilla, joissa on Android 8 tai uudempi ja Google Play Palvelut. .
  • Audionsiirron kanssa yhteensopivat kuulokkeet täytyy yhdistää Pikaparin kautta samaan Google-tiliin jokaisessa audiolähteessä, esimerkiksi Android-puhelimessa tai ‐tabletissa. .

Audionsiirron laittaminen päälle ja pois päältä

Audionsiirto on oletuksena päällä.

Tärkeää: Jos haluat käyttää audionsiirtoa, sinun on kirjauduttava kullakin laitteella samalle Google-tilille ja synkronoitava jokainen laite tilillesi.

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-laitteellasi.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet.
  3. Valitse laitteen vierestä Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Audionsiirto.
  5. Laita ominaisuus päälle tai pois päältä valitsemalla Käytä audionsiirtoa.