Konfigurer lydskifter på din Android-enhed

Høretelefoner, der understøtter lydskifter, kan oprette forbindelse til flere Android-enheder. Hvis lydskifter er aktiveret, skifter dine høretelefoner automatisk mellem enheder, når du bruger dem. Din Android-enhed giver dig besked, når lyden er skiftet.

Krav

• Lydskifter understøttes på enheder, der kører Android 8 eller nyere med Google Play-tjenester. .
  • Dine høretelefoner med lydskifter skal knyttes til samme Google-konto på hver lydkilde, f.eks. en Android-telefon eller -tablet, via Hurtig parring. .

Slå lydskifter til og fra

Lydskifter er som standard slået til.

Vigtigt! Hvis du vil bruge lydskifter, skal du logge ind på hver enhed med den samme Google-konto og synkronisere hver enhed med kontoen.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Forbundne enheder.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for din enhed.
  4. Tryk på Lydskifter.
  5. Du kan aktivere eller deaktivere funktionen ved at vælge Brug lydskifter.