Konfigurera hörlurar med flera punkter på dina enheter

Med hörlurar med flera punkter kan du ansluta till två Bluetooth-enheter samtidigt och välja vilken ljudkälla som ska användas. Om du spelar upp media på en enhet och du får ett inkommande samtal på en annan enhet kan på så sätt hörlurarna byta till samtalet på den andra enheten.

Krav

• Hörlurar som kan anslutas till två enheter via Bluetooth.
  • Android 8 eller senare med Google Play-tjänster.

Aktivera Flera punkter

1. Tryck på Inställningar följt av Anslutna enheter på Android-enheten.
  2. Tryck på Inställningar Inställningar bredvid enheten.
  3. Tryck på Flera punkter följt av Använd flera punkter.
  4. Anslut hörlurarna till de två ljudkällorna du vill använda.
    • Kontrollera att hörlurarna är anslutna genom att öppna Bluetooth-inställningarna på ljudkällornas enheter.

Ansluta hörlurarna till två ljudkällor

Obs! Du måste ha parkopplat med ljudkällorna du vill använda tidigare.

När hörlurarna är anlsutna kan de automatiskt växla mellan två enheter.

Så här ansluter du enheterna för första gången:

1. Öppna Bluetooth-inställningarna på den första enheten och anslut den till hörlurarna.
  2. Öppna Bluetooth-inställningarna på den andra enheten och anslut den till hörlurarna.

Byta till media på en annan enhet

När du byter ljudkälla i hörlurarna måste du stoppa uppspelningen eller ljudet på den första enheten och sedan starta uppspelningen på den andra enheten.