Konfigurer multipunkt-hodetelefoner på enhetene dine

Med multipunkt-hodetelefoner kan du koble til to Bluetooth-enheter samtidig og velge hvilken lydkilde du vil spille av. Så hvis du spiller av medieinnhold på én enhet, kan hodetelefonene bytte til anrop på en annen tilkoblet enhet.

Krav

• Hodetelefoner som kan kobles til to enheter via Bluetooth.
  • Android 8 eller nyere med Google Play-tjenester.

Slå på multipunkt

1. På Android-enheten trykker du på Innstillinger og så Tilkoblede enheter.
  2. Ved siden av enheten trykker du på Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Multipunkt og så Bruk Multipunkt.
  4. Koble hodetelefonene til de to lydkildeenhetene du vil bruke.
    • Gå til Bluetooth-innstillingene på lydkildeenheten for å sjekke at hodetelefonene er tilkoblet.

Koble hodetelefonene til to lydkilder

Viktig: Du må allerede ha koblet til de to lydkildeenhetene du vil bruke.

Når hodetelefonene er koblet til, kan de automatisk bytte mellom to enheter.

Slik kobler du til enhetene for første gang:

1. Gå til Bluetooth-innstillingene på den første enheten, og koble den til hodetelefonene.
  2. Gå til Bluetooth-innstillingene på den andre enheten, og koble den til hodetelefonene.

Bytt til medier på en annen enhet

Når du bytter lydkilde på hodetelefonene, må du stoppe mediene eller lyden på den første enheten og deretter starte mediene eller lyden på den andre enheten.