Multipoint-kuulokkeiden käyttöönotto laitteilla

Monipisteistä yhteyttä (Multipoint) käyttävillä kuulokkeilla voit yhdistää kaksi Bluetooth-laitetta samaan aikaan ja valita, mitä äänilähdettä toistetaan. Jos toistat mediaa yhdellä laitteella, kuulokkeet voivat vaihtaa puheluun toisella yhdistetyllä laitteella.

Vaatimukset

• Kuulokkeet, jotka voidaan yhdistää kahteen laitteeseen Bluetoothin kautta.
  • Android 8 tai sitä uudempi versio, jossa on Google Play Palvelut.

Multipointin laittaminen päälle

1. Valitse Android-laitteella Asetukset ja sitten Yhdistetyt laitteet.
  2. Valitse laitteen vierestä Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Multipoint ja sitten Käytä Multipointia.
  4. Liitä kuulokkeet kahteen haluamaasi äänilähteen laitteeseen.
    • Varmista äänilähteen laitteen Bluetooth-asetuksista, että kuulokkeet on yhdistetty.

Kuulokkeiden liittäminen kahteen äänilähteeseen

Tärkeää: Sinun pitää aiemmin muodostaa laitepari kahden haluamasi äänilähteen kanssa.

Kun kuulokkeet on yhdistetty, ne voivat vaihtaa automaattisesti kahden laitteen välillä.

Näin yhdistät laitteesi ensimmäistä kertaa:

1. Siirry ensimmäisen laitteen Bluetooth-asetuksiin ja yhdistä se kuulokkeisiin.
  2. Siirry toisen laitteen Bluetooth-asetuksiin ja yhdistä se kuulokkeisiin.

Mediaan vaihtaminen toisella laitteella

Kun vaihdat kuulokkeiden äänilähdettä, sinun on lopetettava median tai äänen toisto ensimmäisessä laitteessa ja aloitettava sitten median tai äänen toistaminen toisessa laitteessa.