Configurar auriculars multipunt als dispositius

Amb els auriculars multipunt, pots connectar-te a dos dispositius Bluetooth alhora i seleccionar quina font d'àudio vols reproduir. D'aquesta manera, si estàs reproduint contingut multimèdia en un dispositiu, els auriculars poden canviar a trucades en un altre dispositiu connectat.

Requisits

• Auriculars que es puguin connectar amb dos dispositius per Bluetooth.
  • Android 8 i versions posteriors amb Serveis de Google Play.

Activar el multipunt

1. Al dispositiu Android, toca Configuració i, a continuació, Dispositius connectats.
  2. Al costat del dispositiu, toca Configuració Configuració.
  3. Toca Multipunt i, a continuació, Fes servir multipunt.
  4. Connecta els auriculars als dos dispositius de font d'àudio que vulguis.
    • Per assegurar-te que els auriculars estiguin connectats, ves a la configuració del Bluetooth del dispositiu de la font d'àudio.

Connectar els auriculars a dues fonts d'àudio

Important: has d'haver-te vinculat anteriorment amb les dues fonts d'àudio que vulguis.

Un cop hagis connectat els auriculars, poden canviar automàticament d'un dispositiu a un altre.

Per connectar els dispositius per primera vegada:

1. Ves a la configuració del Bluetooth del primer dispositiu i connecta'l als auriculars.
  2. Ves a la configuració del Bluetooth del segon dispositiu i connecta'l als auriculars.

Canviar a contingut multimèdia en un altre dispositiu

Quan canvies de font d'àudio als auriculars, has d'aturar el contingut multimèdia o l'àudio al primer dispositiu i, a continuació, iniciar-los al segon.