Kom i gang med SD-kort

Når du konfigurerer et SD-kort på Android-enheten din, kan du velge mellom bærbar lagring eller internminne.

Dette skjer når du formaterer et SD-kort for bærbar lagring:

• Du kan lagre filer, for eksempel bilder og videoer, på SD-kortet.
  • Du kan ikke installere apper på SD-kortet.
  • Du kan flytte SD-kortet til andre enheter.

Dette skjer når du formaterer et SD-kort for internminne:

• Du kan laste inn filer, for eksempel bilder og videoer, på SD-kortet.
  • Du kan installere apper på SD-kortet.
  • Du kan ikke flytte SD-kortet til andre enheter.
  • SD-kortet kan brukes i tillegg til lagringsplassen på enheten.

Konfigurer et nytt SD-kort

Viktig: Hvis du formaterer SD-kortet, blir dataene på det slettet permanent. Du bør sikkerhetskopiere filene før du formaterer SD-kortet.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på enheten.
  2. Trykk på varselet SD-kort oppdaget.
  3. For å konfigurere SD-kortet for
    • bærbar lagring, velg Formatér
    • adopterbar lagring, velg Formater på en annen måte
  4. Når SD-kortet er formatert, kan du velge Flytt innhold eller Flytt innhold senere.

Omformater SD-kortet fra Bærbar til Adopterbar

Viktig: Hvis du formaterer SD-kortet, blir dataene på det slettet permanent. Du bør sikkerhetskopiere filene før du formaterer SD-kortet.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lagring og så SD-kort.
  3. Øverst til høyre velger du Meny Mer og så Innstillinger for lagringog så Formatérog så Formater på en annen måteog så Formatér.

Omformater SD-kortet fra Adopterbar til Bærbar

Viktig: Hvis du formaterer SD-kortet, blir dataene på det slettet permanent. Du bør sikkerhetskopiere filene før du formaterer SD-kortet.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lagring og så SD-kort.
  3. Øverst til høyre velger du Meny Mer og så Formatérog så Formater kortet.