SD-kortin käytön aloittaminen

Kun lisäät SD-kortin Android-laitteeseen, voit valita siirrettävän ja sisäisen tallennustilan välillä.

Kun alustat SD-kortin siirrettäväksi tallennustilaksi:

• Voit tallentaa SD-kortille tiedostoja, esim. kuvia ja videoita.
  • Et voi asentaa SD-kortille sovelluksia.
  • Voit siirtää SD-kortin laitteesta toiseen.

Kun alustat SD-kortin sisäiseksi tallennustilaksi:

• Voit ladata SD-kortille tiedostoja, esim. kuvia ja videoita.
  • Voit asentaa SD-kortille sovelluksia.
  • Et voi siirtää SD-korttia laitteesta toiseen.
  • SD-korttia voi käyttää laitteen tallennustilan lisänä.

Uuden SD-kortin käyttöönotto

Tärkeää: Jos alustat SD-kortin, data poistetaan lopullisesti. Varmuuskopioi tiedostot ennen SD-kortin alustamista.

1. Pyyhkäise alaspäin laitteen näytön yläreunasta.
  2. Valitse ilmoitus SD-kortti havaittu.
  3. Alusta SD-kortti näin:
    • Siirrettävä tallennustila, valitse Alusta.
    • Sisäinen tallennustila, valitse Alusta toisella tavalla.
  4. Kun SD-kortti on alustettu, voit valita Siirrä sisältöä tai Siirrä sisältöä myöhemmin.

SD-kortin uudelleenalustaminen siirrettävästä sisäiseksi tallennustilaksi

Tärkeää: Jos alustat SD-kortin, data poistetaan lopullisesti. Varmuuskopioi tiedostot ennen SD-kortin alustamista.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Tallennustila ja sitten SD-kortti.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Valikko Lisää ja sitten Tallennusasetuksetja sitten Alustaja sitten Alusta toisella tavallaja sitten Alusta.

SD-kortin uudelleenalustaminen sisäisestä siirrettäväksi tallennustilaksi

Tärkeää: Jos alustat SD-kortin, data poistetaan lopullisesti. Varmuuskopioi tiedostot ennen SD-kortin alustamista.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Tallennustila ja sitten SD-kortti.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Valikko Lisää ja sitten Alustaja sitten Alusta kortti ,